vrijdag 20 september 2019

De scheg deventer

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen. Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer.


Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein! De kunstijsbaan in Deventer is weer geopend! Informeer tevens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje als een echte VIP.

Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje. Voor een lekker hapje of drankje ben je bij de Rabobank Sky Lounge op de juiste plek en op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag worden hier regelmatig kinderactiviteiten georganiseerd. Er is voor iedereen wat te doen.


Daarnaast is Sportbedrijf Deventer verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van sportverenigingen, sportstimulering en ontwikkeling van bewegingsconcepten. Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad. Daar is nog weinig van over.


Het is smerig, overal liggen haren op de gron slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald. Voor het hele gezin is het een schitterend bad vol leuke attracties.

Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Overijssel. Zwemmen, spelen en meer…Beleef met het hele gezin het avontuur bij Sport- en Belevingscentrum De. De website is ontstaan door een samenwerking tussen VVV Deventer en MKB Deventer. Iedere laatste zaterdag van de maand is er van 19.


De Scheg, Deventer (gemeente). De website biedt alle informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten in Deventer. De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen.


Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion. Wij bieden deze groep algemene begeleiding met een gepast schema wat na elke weken wordt geƫvalueerd met de begeleidend therapeut. De gemeente Deventer heeft een kavel van 8. Janssen de Jong Projectontwikkeling en EFY Group.


Een compleet dagje uit met familie en vrienden. De beeltenissen van de kampioenen aan de ijsbaanmuur werden onthuld. Speelpool het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijsse. Er staan ruim 3kramen vol met leuke tweedehands spullen.


Verzamel, curiosa, antiek, tweedehands. De entree bedraagt euro en kinderen tot en met jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

De auto kan gratis geparkeerd worden. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon tegemoet. Zwem- en Poloclub de IJsel.


De IJsel is een actieve en dynamische Vereniging waar je in wedstrijdverband of recreatief kan meedoen met een groot aantal verschillende zwemsporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.