donderdag 19 september 2019

Houtwormmiddel

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Vogelnetten, Verjagers en Pinnen! Productinformatie Eerst het hout stof-, vuil- en boormeelvrij maken.


U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens gedurende lange.


Kant en klaar middel om alle houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld houtworm te doden. HGX houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Perfacs heeft een nawerking van maar liefst jaar! Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel.


Gemakkelijk een houtwormbestrijdingsmiddel bestellen in onze shop. Met onze houtwormbestrijdingsmiddelen bent u gegarandeerd jaar van houtworm af. Het middel mag niet geloosd worden in het riool.


Resten met het middel dienen te worden verwijderd als chemisch afval. Wanneer u de houtworm wilt behandelen met een houtwormmiddel , zoals perfacs of perwoo dan dient u dit onder lage druk met een grove druppel aan te brengen. Veel houtwormbestrijders gebruiken hiervoor een gloria spuit, bij grote oppervlakken, een pomp. Soms wordt het aangetaste hout geïnjecteerd. HGX spray tegen houtworm is een effectief middel voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever.


Zorgt voor jarenlange bescherming van het hout. Op werkdagen voor 23:uur bestel morgen in huis! Gratis verzending vanaf 3-Inloggen. Houtwormmiddel - HG X (5ml) Kabelshop. Een gebruiksklaar houtverduurzamingsproduct ter bestrijding van houtaantastende insecten.


Wij adviseren het voor meubels als kasten, tafels, kisten enz. Bestel online bij De Boer Drachten! Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Voorkomt voor een langere periode heraantasting door deze insecten. De spray is vlekvrij, reukloos en tast de ozonlaag niet aan.


Voor 23:bestel Morgen thuis. Of je houtworm in huis hebt, kun je zien aan gaatjes in het hout. Behandeling en opslag van hout dienen plaats te vinden met een goede ventilatie. Je kunt ook het middel met een kwast opbrengen.


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.