vrijdag 20 september 2019

Eemhof waterfront suites

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Vergelijk 2boekingssites en vind uw ideale hotel tegen de beste prijs! Binnen heb je alle luxe, zoals de badkamer met Finse sauna en bubbelbad. Buiten heb je uitzicht op de deinende jachten in de Marina, op de gezellige boulevard én op het weidse Eemmeer, waar watersporters zich uitleven.


De luxe appartementen zijn gerestyled met een likje verf en nieuwe meubels.

De banken, tafels, lampen, gordijnen en het tapijt… Allemaal nieuw! Neem lekker plaats op de nieuwe terrasstoelen en geniet van het uitzicht over het Eemmeer. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers. Een bijzondere voorkeursligging kiezen?


Marina De Eemhof is de jachthaven van De Eemhof : een stukje Franse Rivièra in de polder. Center Parcs - De Eemhof , op.

Terwijl je ’s ochtends over de boulevard slentert, melden de eerste watersportliefhebbers zich op het water. Luxe Reizen Voor Lage Prijzen. Groot Aanbod Aan Droomvakanties.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie SUIT. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ze zijn gebouwd in de stijl van het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud. De mondaine sfeer ziet u terug in het zeer luxe interieur en de vele extra’s. De Aqua Mundo van De Eemhof heeft een wildwaterbaan, een golfslagba verschillende glijbanen, Turbo Twister en een Flow Rider.


Als je wilt kun je zelfs leren duiken bij De Eemhof. Welkom in deze Marina waterfront suite VIP. De ligging direct aan het water en het uitzicht op de haven is schitterend.


Gelegen aan het prachtige Eemmeer in Flevoland waar jong en oud kunnen genieten van spetterende (water) activiteiten. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Waterfront Suite De Eemhof , gratis toegang Aqua Mundo.


Boek uw hotel nu, tot korting!

Dit appartement is te vinden op De Eemhof. In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor tot personen. Hier vind je meer informatie over dit vakantiepark in Flevoland. Wil je direct weten of deze accommodatie beschikbaar is? Lees de uitgebreide beschrijving van dit appartement.


Maar, in ons aanbod vind je ook andere soorten accommodaties. French port city of Port Grimaud. Wij zoeken samen met u graag de meest geschikte accommodatie ten behoeve van uw (zakelijk) evenement. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Deze VIP appartementen liggen aan de prachtige jachthaven van Marina de Eemhof.


In de 4-persoonssuite vind je slaapkamers met boxspringbedden en een flatscreen tv in een van de slaapkamers. In de woonkamer kun je loungen op de hoekbank bij de flatscreen tv. De Eemhof ligt aan het Eemmeer, een waar paradijs voor surfers en zeilers.


Op de indoor surfsimulator Flow Rider waan je je even in de krachtige branding van Hawaii. En ga anders voor de 154m lange adrenalinerush van de Turbo Twister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.