dinsdag 17 september 2019

Ontspanningsmassage assen

Massage met Kalmerende Werking. Ook Sportmassage - Bel direct voor een afspraak! Plan direct een moment voor uzelf. En neem contact met ons op! Bekijk ze op onze website!


Je bent in goede handen bij ons beautyteam.

Ontdek de kracht van de natuur in ons beautycentrum. Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Body Salon Assen is specialist op het gebied van totale ontspanningsmassage. If you are in Assen , call us today! Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, kan verlichting geven bij pijn, zorgt.


Honua massagepraktijk Assen - Gespecialiseerd in Hawaiaanse Lomi Lomi massage.

Manuele TuiNa therapie ,Voetreflex ,Intuïtieve ontspanningsmassage , Cupping, Guascha. Thaise voetmassage is een ontspanningsmassage voor de voeten en de onderbenen. Met behulp van een Thaise massagestok worden de drukpunten op de voeten gestimuleerd.


Daarmee stroomt de energie beter door het lichaam. Renata biedt haar klant een rustige omgeving, of u komt voor uw ontspanning, of om nieuwe energie op te doen, of pijnlijke spieren te verlichten, wij bieden u een. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Voor een massage in Assen verwelkomen we je bij de Wellness Toren.


De Wellness Toren bevindt zich in warenhuis Vanderveen. Hier bieden wij traditionele, professionele en ontspannende massages. Ook hebben wij massages die wij speciaal voor u samenstellen en nergens anders te vinden zijn.


Unieke massages met een uniek uitzicht! Bel of mail voor een afspraak en kom eens langs bij Praktijk FeelGood in Assen. Mijn naam is Betsy Koops en in mijn massagepraktijk FeelGood in Assen houd ik me bezig met o. Maar ook voor een ontspannende klassieke massage of Hotstone behandeling kunt u bij mij terecht.


Boek uw Hotel in Assens online. Een ontspanningsmassage in Assen kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Bij een ontspanningsmassage komt je hele lichaam aan bo waardoor het gevoel van stress al snel minder zal worden.

Naast de massages in de praktijk geef ik stoelmassage op de werkplek aan bedrijven en instellingen. Praktijk ’t Nije Spoor biedt diverse mogelijkheden om jou te helpen: Een heerlijke ontspannende massage, een diep doorwerkende shiatsu, een meer bewust wordende. KloosU fitness - Balkengracht 10b - Assen. Gratis een proefles volgen? Ontspanningsmassage en Sauna voor zowel vrouwen als mannen in een sfeervolle en nette ambiance.


Neem contact op via het contact-fomulier. Advanced Shiatsu Practicioner. Sommige behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding. U kunt dit nakijken op de site van de NVST: nvst. Ik ben aangemeld als A-lid van de NVST en bij de RBCZ.


Vind of bied uw tweedehands Contact - erotische massage aan op Speurders. Willen jullie samen genieten van een sensuele ontspanningsmassage in combinatie met lomi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.