donderdag 19 september 2019

Gastenverblijf in tuin bouwen

Boek uw Hotel in Bowen online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Ervaar het verschil met NuBuiten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Huisje van Hout u biedt op het gebied van het (laten) bouwen van een gastenverblijf in de tuin ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en wij staan graag voor u klaar met advies. U wilt u gasten goed laten verblijven in een mooie ruimte.


Door een houten gastenverblijf te laten bouwen kunt u hieraan voldoen. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van prachtige gastenverblijven , gerealiseerd in houtbouw.

Doe hier inspiratie op en bouw een eigen gastenverblijf in de tuin. Aan de hand van uw wensen en ideeën kunnen we voor u een houten gastenverblijf bouwen. De prijzen voor het bouwen van een gastenverblijf met Eigenwijs Bouw zijn zeer gunstig, mede door de mogelijkheid om ook zelf te bouwen. Een gastenverblijf in jouw tuin van zeecontainers is dan dé oplossing. Gastenverblijf bouwen om uw eigen gasten een prettig verblijf aan te bieden naast uw eigen woning?


Dit is mogelijk met een geisoleerd gastenverblijf op maat van Solilux. Informeer naar de prijs en regels voor kant en klaar gastenverblijf bouwen in de tuin. Prefab en modulair gebouwd! Recreatiewoning of gastenverblijf bouwen. Ook voor het bouwen van een recreatiewoning of het bouwen van een gastenverblijf bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres.


Een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen kan in uw eigen tuin , maar natuurlijk ook op een ander stuk grond. Dat kan met de gastenverblijven die Garden House bouwt. Uiteraard bepaalt u zelf de inrichting en kunt u meedenken met onze experts over het uiterlijk van het gastenverblijf. Bouwen doen we na goedkeuring van het ontwerp.


Weet u al hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor het gastenverblijf ? Dit zeer ruime gastenverblijf met volledige tweede verdieping zal niet misstaan in jouw tuin. Uiteraard kan dit huis ook worden gebruikt als buitensauna of ontspanningsruimte. Ik wil graag in de tuin een tuinhuis (bijgebouw) plaatsen waar onze oudste zoon (puber) kan verblijven.

Alleen een van de vragen van de omgevingsvergunning is: is het gebouw ondergeschikt aan de woning. Omdat een tuinhuis als gastenverblijf helemaal naar wens te bouwen is, kunt u het zo groot of zo klein maken als u wilt. En als er even geen gasten zijn, kunt u het gastenverblijf zelf gebruiken als kantoor of tuinhuis. Wanneer u een tuinhuis als gastenverblijf gaat bouwen , denk dan goed na over de wensen die u heeft voor het gastenverblijf.


Bekijk meer ideeën over Tuinhuizen, Tuin ideeën en Tuin. Betaalbare houten huisjes die je zelf kunt bouwen. Dit is het perfecte gastenverblijf dat je makkelijk in je tuin kwijt kan. Met een gastenverblijf in uw eigen tuin kunt u uw gasten optimaal voorzien van een stukje privacy en luxe en hoeft men niet naar een hotel in de buurt. Wij kunnen u voorzien van alle mogelijkheden om zo samen met u tot het ideale gastenverblijf te komen voor uw situatie.


Een volwaardig huisje in de tuin van Huisje van Hout. Kies voor een luxe huisje in de tuin en gebruik het huisje bijvoorbeeld als atelier, kantoor of gastenverblijf. Doe inspiratie op op onze fotopagina.


Een groot voordeel is dat u een huisje in de tuin kunt (laten) bouwen zonder dat u daarvoor een bouwvergunning hoeft aan te vragen. Voor vergunningvrij bouwen van een atelier of hobbyruimte in de achtertuin zijn de afmetingen van belang. De hoogte moet kleiner of gelijk zijn aan meter boven het aansluitende afgewerkte terrein.


Het oppervlak mag niet groter zijn dan m maar de tuin mag ook niet voor meer dan bebouwd raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.