woensdag 18 september 2019

Regenton met gieter

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Vergelijk voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 80. Hoe installeer en gebruik je een regenton ?

De ton zelf plaats je op een voet, zodat de ton wat hoger staat. Hierdoor kun jij je gieter makkelijk onder de tapkraan plaatsen en je gieter vullen. Er zijn verschillende soorten regentonnen.


Een origineel wijnvat nu prima geschikt als regenton , inhoud 3liter met messing kraan en losse deksel. Kijk nu en bestel online of kom naar Rondomton. Met deze Slimline regenton van Nature geef je op een duurzame manier je planten water.


Het regenwater dat de ton opvangt, is namelijk ideaal om je gieter mee te vullen. En wanneer je gieter leeg is kun je hem gewoon bijvullen met het kraantje onderop het reservoir.

Geen buitenkraan meer nodig. Ik vind het een geweldige oplossing voor een dakterras of balkon waar je wel een regenpijp, maar geen buitenkraan tot je beschikking hebt en met plantjes en bloempotten moet bewateren in de zomer. Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water.


Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee. Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast.


Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een gieter in de kleur grijs antraciet met een inhoud van liter. Past perfect bij de grijze en zwarte regentonnen uit ons assortiment.


Met het kraantje kan vervolgens eenvoudig een gieter gevuld worden! NU MET GRATIS LUNGO GIETER Omdat wij blij zijn dat de Xala Credenza regenton weer leverbaar is ontvangt u een gratis Xala Lungo gieter. Met deze week tips voor bij de aanschaf van regentonnen en gieters.

Op de deksel zit een handvat voor de makkelijke bediening. U kunt gewoon 2liter water opslaan op een zeer beperkte ruimte. De ton is voorzien van een deksel waardoor het eventueel ook mogelijk is om met een emmer of gieter water uit de ton te scheppen. Regenton 2Liter met los deksel en onderzetter.


Zet de regenton bij voorkeur in de schaduw om algengroei te voorkomen. Bevestig aan het kraantje van de regenton een kort stukje slang, zodat je gemakkelijk de gieter kunt vullen. Plaats de ton op een onderstuk of voet, zodat je onder het kraantje een gieter kunt plaatsen. Gebruik een bladvang om te voorkomen dat de regenton vol raakt met rotzooi. Ook kunt u het regenwater uit uw regenton halen met een handpomp.


Een regenton brengt u dichterbij een klimaat neutrale levensstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.