maandag 16 september 2019

Speeltoestel buiten hout

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Kies uit 1producten vanaf € 190. Al onze speeltoestellen bevatten het FSC keurmerk.


Dit betekent dat het gebruikte hout voor de speeltoestellen uit een verantwoord beheerd bosgebied komen. Bij ons vindt u al speeltoestellen voor kinderen vanaf twee jaar! De gemiddelde bouwtijd van de speeltoestellen bedraagt 1minuten.

Goede en goedkope houten speelhuizen online kopen? Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed! Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden!


Houten speeltoestel is een prachtig speelobject dat in elke tuin een zeer veel gebruikt zal gaan worden. Speeltoestellen , Speelhuisjes, Schommels en veel meer! Deze onderstaande houten speeltoestellen zijn gemaakt van volledig geimpregneerd hout waardoor het houten speeltoestel jarenlang mee gaat zonder dat u er wat aan hoeft te doen.


Professionele speeltoestellen.

Van de complete inrichting voor een nieuw speelveld (inclusief omheining en ondergrond) tot en met diverse losse onderdelen en uitbreidingen voor bestaande speeltuinen: w erkelijke alle soorten speeltoestellen vindt u in onze webshop! Het geïmpregneerde hout voor onze speeltoestellen heeft dan ook duurzaamheidsklasse C. Een speeltoestel van onbehandeld Douglashout gaat even lang mee als een speeltoestel van geïmpregneerd hout. Ons assortiment groeit met meer en meer houten speeltoestellen. Kies uit een luxe speelhuisje voor buiten of een uitgebreide schommeltoestel van hout. Alle toestellen zijn goedgekeurd voor de Nederlandse markt en worden bezorgd binnen enkele werkdagen.


Als u de houten speeltoestellen buiten in de achtertuin opbouwt, genieten uw kinderen jarenlang van groot speelplezier. Zowel de kleine als de grote speeltoestellen worden gemaakt van massief hout , zijn bijzonder robuust en bestand tegen weer en wind. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Buiten het klimmen en klauteren om heeft deze mooie houte strijdwagen ook een klimbrug om van het ene speeltoestel naar het andere te klimmen. Het bedrijf is begonnen met het beheer van bospercelen. De percelen werden geselecteerd en uitgezaagd. Dé leverancier van uw speeltoestellen ! Alle speeltoestellen worden gratis bij u thuis bezorgd binnen tot werkdagen.


Natuurlijk kunt u ook bij ons afhalen. Maar ook tuinmeubels voor kinderen.

Alles voor heerlijk buitenspelen vind je bij HORNBACH. Koop daarom je speeltoestellen bij HORNBACH, want bij ons vind je een groot assortiment van buitenspeelgoed en speeltoestellen. Eindeloos speelplezier met speeltoestellen.


Wanneer je de ruimte hebt in de tuin kun je echt een paradijs maken om buiten te. Een houten speeltoestel wordt regelmatig verward met een houten speelhuis. Het verschil tussen deze twee toestellen is dat bij een houten speeltoestel een speelhuis attribuut ontbreekt.


Met zo’n attribuut kunnen uw kinderen bijvoorbeeld onder een dak staan. LoRas heeft voor kinderen van alle leeftijden een leuk en geschikt houten speeltoestel. Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft, bij LoRas vindt u een passend speeltoestel in ons uitgebreide aanbod speeltoestellen. Een keurmerk dat staat voor duurzaam beheerde bossen.


Onderhoud aan het speeltoestel is niet nodig omdat het hout vacuüm, arseen en chroom vrij, geïmpregneerd is. Hieronder ziet U enige voorbeelden van speciale speeltoestellen. Mega-Fun met speeltoestel PowerPalm Triple XXL. Met onze PowerPalm Triple XXL reeks, die met of zonder schommel verkrijgbaar is, is XXL-fun gegarandeerd!


Een hip steltenhuis van massief hout is de basis. Buiten het bieden van toestellen zijn wij van mening dat de totale inrichting moet kloppen, waarbij een advies bij de inrichting van wezenlijk belang is. Graag helpen wij u dan ook bij het scherpstellen van uw programma van eisen en wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.