dinsdag 10 september 2019

Duinrell camping

Duinrell camping

Alle Stacaravans en Tenten van de Bekende Aanbieders Online Vergelijken en Reserveren. Bij LuxCamp Veilig en Eenvoudig online Boeken. De Meeste keuze in Stacaravans, boek nu Zonder Reserveringskosten! Het Grootste aanbod Stacaravans op deze camping.


Duinrell camping

Het kampeerterrein op Duinrell biedt een unieke combinatie van mooie campingplaatsen in het groen en vermaak voor het hele gezin: je verblijft op een camping met waterpark én attractiepark. Van een vakantie op Duinrell wordt iedereen blij! Camping met attractiepark en waterpark. In een groene omgeving, vlakbij de kust. Duinrell beschikt vandaag de dag over zowat attracties voor alle leeftijden.


De mascotte is Rick de Kikker die in het leven werd geroepen als ondersteuning voor de slogan “ Duinrell , daar kikker je van op”. De meeste bezoekers kiezen voor een dagje of een paar dagen camping gecombineerd met de vele leuke attracties binnen het park. Have a drink in our Duinrell Pub, take part in a sports competition or take a nature walk in our forest. The beach is only km away and around duinrell you will find National Park ‘Hollandse Duinen’ and cities such as Amsterdam, The Hague and Leiden.


Duinrell camping

Plezier voor alle leeftijden op een landgoed in de duinen van Wassenaar. Gratis toegang tot het spectaculaire Duinrell attractiepark. Ideaal voor een vakantie in Nederland of een kort verblijf met het hele gezin. Daarnaast hadden we boodschappen gedaan in de Duinrell winkel, volgende ochtend bedorven en stank want de koelkast bleek kapot te zijn. Een pretpark met zwembad in de 'achtertuin' en eindeloos genieten in een prachtige omgeving van Wassenaar met bossen, duinen, het strand en de zee.


Duinrell is dé plek voor een vakantie met baby of peuter of met de hele familie. Beste Deals, Géén Reserveringskosten. Naast de schitterende natuur is de camping het ideale vertrekpunt voor daguitstapjes naar Scheveningen, Den Haag of Amsterdam.


De entree per persoon voor het Tikibad is € per uur, € voor uur en € voor de hele dag. Kinderen tot en met jaar zijn. CAMPING DUINRELL #128056; 4-sterren camping Duinrell heeft een van meest spectaculaire waterglijbanen van Europa. Het zwembad behoort niet voor niets tot de top beste zwembaden in de wereld!


De kronkelende glijbanen en tunnels van het Duinrell Tikibad zijn populair bij kinderen van alle leeftijden. De standplaatsen liggen grotendeels bij elkaar onder hoge bomen. Voor tentkampeerders zijn er een open veld en een apart natuurkampeerveld.


Veel attracties in het park zijn bij de campingprijs inbegrepen. Toch kunt u ook kiezen voor een rustige plek om te relaxen op camping Duinrell. De prachtige kampeerterreinen liggen gevarieerd in bos- en duingebied en beschikken over uitstekende faciliteiten. U zult dus zeker genieten op deze camping. Maar wat Duinrell echt uniek maakt, is dat het grenst aan het gelijknamige attractiepark met het grootste glijbanenparadijs van Europa: het Tikibad.


De camping is prachtig gelegen bij de duinen van Wassenaar. Perfect voor de kinderen, want zij kunnen de hele dag het attractiepark gratis in- en uitlopen. Dit is een wereld waar u geen genoeg van kunt krijgen. In de bossen rondom de camping bevindt zich het attractiepark.


Er zijn achtbanen en andere attracties voor jong en oud. U kunt hier fietsen huren en van de prachtige natuur genieten. Over camping Duinrell , Zuid-Holland De meest kindvriendelijke camping in Zuid-Holland kun je Duinrell wel noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.