dinsdag 10 september 2019

Hoes parasol 3 meter

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Keuze uit méér dan 6verschillende Tuinmeubelhoezen. Bestel nu, binnen uur geleverd! Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar.


In een handomdraai bij u geleverd.

Parasol – meter Hoes Deze parasol hoes is geschikt voor de parasol – meter. De parasol hoes is voorzien van een special PA coating die de parasol beschermt tegen vuil en water. Specificaties parasol hoes. Zweefparasol – meter Hoes Deze parasol hoes is geschikt voor de Zweefparasol – meter. De Parasol hoes is voorzien van een special PA coating die de parasol beschermt tegen vuil en water.


Parasolhoezen bieden de perfecte bescherming voor je parasol. Met een beschermhoes zorg je ervoor dat je parasol beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast blijft de parasol mooi en kun je er langer van genieten.

Let wel op, want er zijn parasolhoezen die geschikt zijn voor stokparasols en voor zweefparasols. Voorbeelden van deze hoezen zijn de Parasol -shop Premium hoes 196x50cm en de Borek Premium hoes 300x70cm. Gebruik van de parasolhoes. Het is belangrijk om een natte parasol eerst te laten drogen, alvorens een parasolhoes te gebruiken.


Als u de hoes om een natte parasol doet, bestaat het risico dat er spot of schimmel in het doek komt. Een handige hoes om een hoge parasol ( meter ) mee af te dekken. Dankzij deze handige hoes van polypropeen kun je jouw parasol tijdens een regenbui buiten laten staan. Gratis verzending vanaf €4-. Zo bescherm jij je parasol tegen de regen en viezigheid.


Het product is geschikt voor een parasol van meter breed. Afmeting: 240x50cm ( hoes loopt taps toe naar 35cm breed) Geschikt voor parasols : tot maximaal 400cm rond of 300x300cm vierkant, waarbij de maximale omtrek van de parasol in gesloten toestand 85cm is. Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset.


De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel.


De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten. Hanteerbaarhei vooral bij hoge parasols en dagelijks gebruik is het fijn als de beschermhoes voor uw parasol een integreerbare opzetstok in de zoom geplaatst kan worden.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Topkwaliteit parasol beschermhoes.


Bij alle parasol afdekhoezen zitten een stokje zodat de hoes gemakkelijk over de parasol kan worden gehangen. De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Bescherm je parasol met een parasolhoes.


Elke hoes is voorzien van een ingenaaide stok zodat u zonder opstapje gemakkelijk de hoes over de parasol kunt schuiven. Met het rijgkoord en de stoppers, die aan twee kanten van de hoes bevestigd zijn, kunt u de parasolhoes stevig aantrekken en kan de wind de hoes niet lostrekken. Zo zal het doek van de parasol niet snel verkleuren of faal worden.


Om vochtschade te voorkomen is het van belang dat de parasol droog is, voordat u de beschermhoes om de parasol plaatst. Goede kwaliteit beschermhoezen online bestellen. Zo blijf je langer plezier houden van je parasol doordat hij netjes beschermd wordt door de hoes. Heb je net een parasol gekocht?


Koop er dan meteen een beschermhoes bij en verleng de levensduur! Op zoek naar een parasolhoes? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.