donderdag 26 september 2019

Tuinhuis plat dak met overkapping

Groot aanbod aan kwalitatieve tuinhuizen tegen de beste prijs. Gratis levering bij u aan huis! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan.


Hoge kwaliteit en gratis geleverd.

Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.


Blokhutten met overkapping en plat dak voor een moderne look in uw tuin! Standaardmodellen én volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dan is een blokhut met overkapping en plat dak een goede toevoeging!


Het dak bestaat uit één groot dakvlak.

Bij ieder plat dak leveren wij standaard EPDM-rubberfolie als dakbedekking, hierop krijgt u jaar garantie. We zien dat een tuinhuis met plat dak en overkapping steeds populairder wordt. Dit komt door de scherpe prijs, de multifunctionaliteit en doordat u geen bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van de blokhut in uw tuin. Daarnaast oogt een plat dak strak en modern. Een tuinhuis plat dak is bij ons uitgevoerd in vuren hout onder druk geïmpregneer geverfd of gesproeid in kleur.


Kom eens kijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Hier hebben wij meerdere modellen opgebouwd zoals ook een tuinhuis met overkapping. De houten overkapping met plat dak : voor als het een metertje meer mag zijn.


Zo zou u onze houten overkapping met plat dak een tikkeltje oneerbiedig kunnen omschrijven. Maar vergis u niet: dit type overkapping heeft meer te bieden dan u in eerste instantie zou denken. Ruimte is het sterkste punt.


Uiteenlopend assortiment blokhutten met overkapping plat dak. Een blokhut met overkapping en een plat dak zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Heeft u bepaalde voorkeuren, dat is bij Tuinbeurs Nederland geen probleem. We maken iedere blokhut met veranda en plat dak voor u op maat.


Ook heeft u keuze uit meerdere ramen en deuren.

Zowel in de zomer als in de winter biedt het platte dak bescherming tegen regen en wind. Dat maakt een tuinhuis met plat dak niet alleen geschikt om als berging of opslag te gebruiken, het tuinhuis kan ook ingezet worden als verlengstuk van de woonkamer. Maak een lounge gedeelte onder het platte dak bijvoorbeeld. Als mensen op zoek zijn naar een blokhut of tuinhuis denken ze vaak aan een zadeldak. Maar dit hoeft niet het geval te zijn.


U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak. De deuren bepalen de uitstraling. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


In minuut gratis offertes van Dakdekkers uit uw regio. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zelfbouw Douglas Overkapping. Het tuinhuis met overkapping plat dak heeft een tijdloze uitstraling en past in vele moderne tuinen. Het lessenaarsdak op deze overkapping met berging heeft een compacte uitstraling, maar biedt wel alle ruimte die u wenst.


Bij QS Gartendeco vindt u zowel houten, als aluminium tuinhuizen met overkapping. Lugarde tuinhuis plat dak met overkapping kopen? Onze adviseurs helpen u graag.


Een tuinhuis met een plat dak is bijvoorbeeld iets warmer dan wanneer u een lessenaarsdak heeft. Alle denkbare varianten zitten in ons assortiment. Maatwerk tuinhuisjes met plat dak. De mogelijkheden voor een tuinhuisje met plat dak zijn vrijwel onbeperkt.


Zelfs schuine hoeken zijn mogelijk. Dankzij de overkapping heb je niet enkel schaduw, maar ook bescherming tegen vallende blaadjes, een plotse regenbui en dergelijke meer. Douglas overkapping met plat dak in de afmeting 9x 3paalmaat. Dit is niet te vergelijken met het fijnbezaagde, verse Douglas wat veel meer werkt, krimpt en scheurt.


Ben je op zoek naar en tuinhuis of overkapping met een plat dak ? De Platte daken bij blokhut. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak , wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleer etc. EPDM dakrubber en een waterafvoer.


Wij produceren alle modellen in onze eigen timmerwerkplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.