vrijdag 13 september 2019

Ecostyle az kalk

Binnen één werkdag geleverd! Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd!

AZ - Kalk en Gazon- AZ kunt u gelijk achter elkaar toepassen. Hier hoeft geen tijd tussen te zitten. Toepassing van beide producten op dezelfde dag is goed mogelijk! Dit is uniek aan de meststoffen van ECOstyle. Op dezelfde dag bekalken en bemesten zonder gevaar op verbranding.


De kalk bindt met het zuur in de bodem en corrigeert de zuurgraad op maat. Het werkt op het juiste moment en voor een langere tijd. Hierdoor gaat er geen product verloren.

Gemakkelijk te verwerken en wordt snel opgenomen. Verrijkt met micro-organismen. Gebruik hiervoor de pH-Bodemtest van ECOstyle. ECOstyle AZ-Kalk - kg heeft een langdurige nawerking. De kalk die meekomt in het opgepompte drinkwater wordt gedroogd en gekorreld en daardoor geschikt gemaakt voor gebruik in de tuin.


Ideaal om de verzuring van uw grond tegen te gaan en heeft bovendien een indirecte werking tegen mos. Toediening van kalk is belangrijk voor een correctie van de zuurgraad (pH-waarde) in gazon of moestuin. Vanaf begin maart 1x per maand kalk in strooiwagentje uitrijden over grasveld. Na eerste behandeling zie je al resultaat, mos begint los te liggen en de vogels maken er dankbaar gebruik van voor hun nesten!


Gras krijgt zo meteen meer kans om zich weer te herstellen na de wintermaanden. Ecostyle AZ Kalk tot goedkoper. Onder andere door de opname van voedingsstoffen verzuurt de grond.


Veel planten behalve de zuurminnende groeien niet. De juiste pH-waarde van de bodem is voor elke plant van levensbelang. AZ - kalk en de meststoffen kunnen gelijktijdig gestrooid worden.


De producten zijn veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk.

Een betere zuurgraad van de grond betekent namelijk mooiere en gezondere planten. Hete zon of felle regenbuien, dit product is tijdens alle weersomstandigheden gebruiken zonder aan effectiviteit in te boeten. Beperkte voorraa bestel snel. De kalk komt geleidelijk vrij, wat zorgt voor een geleidelijke stijging van van de zuurgraad. Coolblue: alles voor een glimlach.


Bij een minder zure bodem werkt de kalk als een buffer, maar bij een zure bodem zal de kalk meteen zijn werk doen. Door de kalk niet af te graven uit kalkgroeves wordt de natuur gespaard. De grondstof is CO2-neutraal en daardoor minder belastend voor onze leefomgeving.


Aqua- Kalk werkt langdurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.