vrijdag 6 september 2019

Zorg en zekerheid gratis zwemmen

Wij vinden gezonde mensen belangrijker dan winst. Zwemmen is niet alleen leuk maar ook heel gezond. Dit nieuwsitem bestaat niet (meer) of is verlopen. Zorg en zekerheid zwemdag.


Maar ook korting op zwemmen en hoge kortingen bij heel veel bekende en minder bekende sportscholen.

Voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Spelen in het water past hier perfect bij. Het tarief voor de garantiecursus is € 8390. De plaatsen voor deze cursus zijn beperkt. Heb je zin om te zwemmen ? Kijk hier voor het overzicht.


We zijn sterk geworteld in de Randstad en het Groene Hart.

We hebben geen winstoogmerk. Gezonde mensen zijn voor ons belangrijker dan rendement. En daarom kijken we verder dan verzekeringen en richten we ons op preventie.


Op zondag december kunnen de kinderen van tot jaar weer gratis komen zwemmen op. Alleen van toepassing op het recreatief zwemmen op zondag. U woont in een beschutte omgeving waar u zelfstandig woont. Daar zijn alle activiteiten mogelijk waar u zo van houdt.


En mocht het nodig zijn dan kiest u uit een uitgebreid zorg - en dienstenaanbod. Dat geeft een veilig gevoel. Altijd gezelschap in de buurt en zorg dichtbij. Maximaal kinderen per betalende volwassene. Gratis zwemmen in De Tweesprong.


Iedereen die van zwemmen houdt en graag een extra keer gratis wilt zwemmen kan een kortingskaart aanvragen. Op vertoon van uw ledenpas en uw kortingskaart heeft u recht op één keer gratis zwemmen tijdens de recreatie-uren na iedere twaalf bezoeken aan een zwembad in de regio. Er is altijd een verzekering die past bij uw wensen en situatie.

Ook voor onze aanvullende verzekeringen zijn er verschillende kortingsmogelijkheden. Check op onze website wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. De zorg die onze kinderen en jongeren nodig hebben, moet geleverd worden.


Landelijk is er teveel bezuinigd op de (jeugd) zorg. Ook is de zorg te snel naar de gemeenten doorgeschoven. De Jeugdzorg moest worden veranderd van dure naar goedkopere zorg.


In de open lucht zwemmen met je hond. Aan de kust: buiten het zomerseizoen (gemiddeld van oktober – mei) gelden op de meeste plaatsen geen beperkingen en mogen honden loslopen en zwemmen. Controleer dit voor de zekerheid bij de plaatselijke kustwacht.


Hier haben wir alles, was sie zorg en zekerheid nl servicepagina brauchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.