maandag 30 september 2019

Dichte carport

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Groot assortiment houten carports. Metalen Garages van hoge kwaliteit. De grootste collectie carports vind je hier! Carports tegen de laagste prijzen.


Zo past de Sun-shade carport steeds optimaal bij uw huis.

In ons Sun-Shade assortiment zijn er soorten carports beschikbaar, namelijk de Elite en de Comfort. De Comfort is ons budget model en beschikbaar in vaste afmeting van 4x 3cm. Een aluminium carport Elite is een prima alternatief voor de traditionele garage. Wanneer u kiest voor de carports van Fonteyn, dan kunt u deze in onze winkel direct kopen of online bestellen.


Onze ruime showroom ligt in het gezellige Gelderse Uddel. Wij leveren vrijwel direct uit onze enorme opslagkelder. U heeft uw nieuwe carport dan ook snel binnen.


Als u uw auto maximaal wilt beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en vuil, dan biedt een carport van Wemmenhove uitkomst!

Onze carports zijn opgebouwd uit een degelijk aluminium framewerk en kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld polycarbonaat glas. Wij gaan binnenkort bouwen en maken wellicht de keuze om dit zonder garage te doen. Voorwaarde is dan wel dat wij een stevige en zo goed mogelijk afgesloten carport aan de woning kunnen bouwen, zodat de wagen toch optimaal beschermt is tegen weeromstandigheden en andere zaken. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.


Bent u op zoek naar een houten carport met twee dichte wanden? Nooit meer vogelpoep op uw net gewassen auto. Wij hebben de oplossing voor u. Wij bieden bouwpakket carports en maatwerk houten carports. Er zijn legio aan mogelijkheden, bijvoorbeeld een houten overkapping, een carport met een glazen dak of een hangende carport die maar aan een zeide op de grond staat.


Door je goed te verdiepen in de mogelijkheden van een carport of overkapping kan je goed bepalen welke bij je huis past en wat je zelf natuurlijk mooi vindt. Wil je een carport met een plat dak of met een puntdak? Een puntdak heeft als voordeel dat je daardoor meer opbergruimte hebt. Het nadeel is dat je carport duurder wordt. Je kunt ook of meerdere kanten dicht maken waardoor je tegen de zijkanten bijvoorbeeld een ladder kunt hangen zonder dat deze in het zicht hangt.


Stalen carport : Bent u er niet zo voor te vinden om een houten carport te plaatsen, maar wilt u liever een aanbouwcarport van staal in combinatie met een polycarbonaatdak? Wanneer het een carport betreft met een oppervlakte van vierkante meter dient u dan rekening te houden met een kostenplaatje van zo’n 2.

De halfopen constructie van een houten carport beschermt uw auto optimaal tegen de invloeden van de seizoenen. Regen, zon, vorst of hitte, uw auto staat altijd startklaar. Daarnaast zijn carports ook uitstekend toepasbaar als terrasoverkapping, informeer gerust naar de mogelijkheden.


Wanneer je een garage hebt hou je deze mooi vrij en heb je extra opberg ruimte. Dus een carport bouwen is een ongelofelijk slim idee. Westerzon is de grootste carport producent van de Benelux. Stel uw carport zelf samen.


Snelle levering en de hoogste kwaliteit. Met een veel kleiner budget biedt u uw wagen(s) bescherming tegen allerlei weersinvloeden. In de winter tegen vorst, in de zomer tegen extreem hoge temperaturen. Daarenboven wordt roestvorming zo goed als vermeden dank zij de vrije luchtcirculatie die de wagen sneller opdroogt.


In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. Verlichting is natuurlijk ook erg gemakkelijk onder een carport. Daarnaast hoeft u met een carport geen ijs meer te krabben in de winter. Bij Azalp vindt u carports in allerlei soorten en formaten.


Houten garage van Scandinavisch kwaliteitsvuren. Uw carport moet natuurlijk aan uw wensen voldoen. Zoekt u een houten carport voor uw auto?


Bekijk ons aanbod kant en klare houten carports in diverse afmetingen op deze pagina. Deze complete carport pakketten zijn altijd voorzien van bouwtekeningen en ijzerwaren. De golfplaten kunnen het beste met spijkers met dikke kunststof kop (golfplaatsspijkers).


Gebruik tenminste tot spijkers per golfplaat. Voordeel van de dichte Veer en Groef planken is dat er geen (slag)wind onder de golfplaten kan komen. Hierdoor heeft u minder snel stormschade aan uw carport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.