vrijdag 13 september 2019

Overkapping container

Ruime keus uit vele verschillende maten. Met jaar vervangingsgarantie! Grootste aanbo 1 waterdicht! Bekijk nu onze collectie online!


Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Deze gevels zijn uniek in hun soort. Door de speciale constructie wordt overdruk voorkomen en kunt u de containertent aan één kant open laten zonder het risico om schade op te lopen als harde wind onder de overkapping slaat. Container overkapping in verschillende maten! Speciaal ontworpen om tussen containers te plaatsen. Beschermt uw materiaal tegen weersinvloeden en daarnaast zeer geschikt als doorwerkruimte.


Dit type is geschikt als overkapping tussen twee zeecontainers van 40ft. Lichtgewicht tienvoets overkapping met een opening aan de voorzijde. Deze container met een open bodem en open voorzijde is perfect te gebruiken als overkapping.

De wanden en plafond zijn vervaardigd uit geprofileerde staalplaat. De thermisch verzinkte overkapping heeft een gewicht van 3kg. Gebruiksklare oplossing voor tijdelijke bouwplaatsopslag.


De voordelige en duurzame opslagmogelijkheid is bovendien geschikt als werkplaats. Van de Zandschulp Mobiele Overkappingen levert en produceert mobiele overkappingen. Onze producten variëren van kleine afmetingen voor het overkappen van bijvoorbeeld een container , tot het overkappen van grote sleufsilo’s. Het is mogelijk om meerdere overkappingen aan elkaar te koppelen en in elkaar te schuiven.


Levering van een uitgebreid assortiment machines en hulpmiddelen voor de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw. Voordelige en praktische overkapping voor container Bonnos. Perforaties tegen nare geurtjes. Eenvoudig te plaatsen, voorgemonteerde overkapping.


Douglas Overkapping 4x4m - 3. Zoek naar container kopen op de nieuwe KensaQ. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Rookcontainer met afdak overkapping.


De container overkapping van JSK beschermt materialen en voertuigen tegen weersinvloeden.

Deze kleine rookcontainer met afdak overkapping is ideaal voor buitenopslag. Dit komt door de handige afdak overkapping die zich bij de deuren van de kleine container bevinden. Tegenwoordig is het bouwen met zeecontainers erg populair. Voor een relatief klein bedrag kun je al een of meer containers op de kop tikken. De meeste mensen bouwen er moderne huizen mee, maar je kunt natuurlijk ook denken aan het gebruik van zeecontainers voor een snelle schuur of stal.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Heeft u vragen over opslagtenten of een container overkapping ? Onze containers zijn licht en daardoor makkelijk te hanteren. Daarbij zijn onze demontabele containers in diverse uitvoeringen zelf samen te stellen.


Zo kunnen de containers van verschillende type deuren en ramen worden voorzien. Dankzij de diverse accessoires kunt u de container geheel naar uw situatie aanpassen. De mogelijkheden met overkappingen en bergingen zijn groot. Onder je carport staat je auto altijd droog. Met een containerombouw werk je je containers of vuilbakken mooi weg.


In een opbergkast of tuinhuisje berg je alle tuinspullen overzichtelijk op. Een variant van het tuinhuisje is de blokhut, waar je zelf ook in kan verblijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.