woensdag 18 september 2019

Voortuin voorbeelden

Het aardige van Nederlandse voortuinen is dat je ze terugziet in alle soorten en maten. Dé Nederlandse voortuin bestaat niet en dat is ook eigenlijk wel zo leuk. Een schitterende voortuin.


Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie. Geen inspiratie voor de renovatie van je voortuin ? Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil.

Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. De tegels naar de voordeur toe vervangen door strakke tegels. Het eerste voorbeeld laat zien dat een kleine voortuin zich prima leent voor een strak en modern design. De verschillende grijstinten staan prachtig bij elkaar, en natuurlijk ook bij het huis en de straatstenen. Meer trends en inspiratie voor moderne voortuinen vind je in dit artikel.


Het is een groene omgeving waar de bomen enigszins bescherming tegen inkijk bieden. Hieronder zie je een voorbeeld van een landelijke voortuin. De voortuin ligt zoals de naam al zegt aan de voorkant van je huis.


Iedereen die voorbij loop ziet het.

Het is als het ware hét visitekaartje voor je huis, jouzelf en eigenlijk voor alle bewoners van het huis. Maar een voortuin inrichten kan ook erg lastig zijn. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.


Hier treft u diverse voorbeelden en foto’s van voortuin , oprit en ontwerp. Aangelegd door Kasbergen hovenier. Hoewel de mogelijkheden voor voortuinen klein zijn proberen wij toch in elke voortuin orgineel en uniek te zijn. Wilt u een strakke of speelse voortuin.


Ons hovenierbedrijf is u graag van dienst! Dit is een heel mooi voortuin voorbeeld van een jaren ’woning. Wat erg fijn is, is dat je hier lekker de ruimte hebt. Hierdoor is het mogelijk om een kliko ombouw te plaatsen, een bankje neer te zetten en planten op verschillende manieren een plekje te geven in de voortuin. Hier vindt u voorbeelden van strakke tuinen ontworpen door tuinarchitect te Geel Evelien Claus.


Ontdek met voortuin voorbeelden waar je op moet letten bij het ontwerpen van een grote of kleine voortuin. Voortuin ontwerp maken, maar heb je hulp nodig? Vaak is er een bord met “te koop” in de voortuin gepland. Als de voortuin er inspiratieloos en onverzorgd uitziet is de kans groter dat je minder voor het huis krijgt of het langer duurt voordat je verkoopt.


Ze zijn vaak voor de show, niet voor ontspanning, zoals dat in een achtertuin wel het geval is. Voordat je huis in zicht komt, is de voortuin hetgeen wat bezoekers het eerst zien.

Vaak wordt beweerd dat de hal de eerste indruk wekt van je huis, maar eigenlijk is dat dus de voortuin. Kleine voortuin voorbeelden rijtjeshuis: gebruik de inkijk. Mensen die langs rijtjeshuizen lopen kijken graag naar binnen. Dat komt omdat we nu eenmaal nieuwsgierig zijn. Bij het ontwerpen van je tuin kun je daarop inspelen door van het raam een soort etalage te maken.


Bloemen en planten op de vensterbank dat heeft iedereen. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting. De een begint met zijn achtertuin en de ander begint bij het begin.


We hebben inspiratie voor voorbeeldtuinen voor je op een rijtje gezet. Heb jij zelf een prachtige voortuin ? Je foto kan zomaar tussen de onderstaande voorbeelden komen te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.