vrijdag 6 september 2019

Koffer ontwerpen

Koffer ontwerpen

Ontdek nu de nieuwe koffers collectie een koop gemakkelijk online! Het is tijd voor kerstcadeaus! Specialistisch advies nodig? Zoek je een goedkope koffertje?


Vergelijk de beste aanbiedingen eenvoudig online! De mooiste koffer ontwerp je zelf! Met je eigen foto, logo of afbeelding maak je een persoonlijke fotokoffer die overal opvalt.


Zo hoef je nooit meer op zoek naar je koffer , maar springt hij er op iedere bagageband uit. U kunt uw eigen logo, foto of tekst gebruiken. Een origineel verjaardag kado! Nadat u klaar bent met het maken van uw koffer , kunt u direct betalen en krijgt u de koffer snel toegestuurd.


Koffer ontwerpen

Een koffer koopt u in een winkel of warenhuis. Net als bij ieder ander product zoekt u die ene uit die het best bij uw wensen past en die neemt u dan maar. Wij zeggen dit bewust met enige reserve, want het perfecte product zit er natuurlijk nooit bij. Bedrukte koffers zijn het ideale promotieartikel voor bijvoorbeeld reisorganisaties, luchtvaart-maatschappijen en touroperators.


Door de mogelijkheid van een full colour bedrukking en het grote drukoppervlak, kunt u uw koffer dus altijd zo vorm geven dat deze past binnen uw huisstijl. Bent u op zoek naar relatiegeschenken die gepersonaliseerd zijn met uw logo? Laat dan een koffer bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Met een bedrukte koffer zullen uw relaties ook nog eens aan uw bedrijf denken tijdens hun zakenreis of snoepreisje. De koffer met logo zal ook privé worden gebruikt tijdens een ontspannende vakantie met familie of vrienden.


In ons assortiment bevinden zich koffers en trolleys in diverse modellen en groottes. Ga stijlvol op reis met een Claymore fotobackpack met jouw persoonlijke ontwerp. Reis jij graag in stijl of wil je iemand anders verrassen met de mooiste backpack met foto?


Dan is deze Claymore fotobackpack perfect. Jij ontwerpt hem zelf met je favoriete foto, collage, tekst of logo. KOFFERTJE FLAMINGODe rand om het ontwerp heen is de kleur van het koffertje. De rand is dus in de kleur van het koffertje dat je kiest. Leuk koffertje om allerlei spulletjes in te doen.


Koffer ontwerpen

Deze bedrukking is slijtvast (geen stickermateriaal). Het koffertje wordt boven op de deksel bedrukt met de uv printer. De koffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel jongens als meisjes. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Het ontwerp is geprint op tranparante stickerfolie en zo kunnen zelfs de kleinste details op de koffertjes gemaakt worden. En hoe klein de koffer ook is, er past genoeg in. Koffertje Kinderwens cm. Naast kleding kun je je paspoorthoesje met reisdocument erin opbergen, of reisartikelen, zoals bijvoorbeeld een slaapmasker. Voor welke grote of kleine koffer je ook gaat, bij HEMA vind je hele leuke en goede stevige koffers , die toch licht van gewicht zijn.


Uw eigen ontwerp voor op de koffer als koffersticker. Ontwerp uw eigen koffersticker. Met deze sticker op je koffer ben je al bijna op je eindbestemming! Vind de beste selectie koffer ontwerpen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit koffer ontwerpen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Van Os tassen en koffers gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en vergelijkbare technieken) om jouw internetgedrag binnen onze website te volgen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door derde partijen om je gepersonaliseerde advertenties te tonen buiten de website van Van Os tassen en koffers. De leukste en handigste reistassen met naam vind je bij Bulbby. We hebben meerdere modellen, voor jongens en meisjes! Kijk hier en ontwerp je eigen reistas.


Ga hierboven in onze designtool aan de slag en ontwerp je eigen kinderkoffer. Als je hebt besteld en betaal verzenden we je order uiterlijk de derde werkdag. Voor een kraamcadeautje is het misschien belangrijk dat je het koffertje al eerder ontvangt. Kies dan voor onze spoedoptie.


Leuke koffertjes met naam om te logeren of te spelen! De naamkoffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ook erg leuk om als kraamkoffertje kado te geven met enkele kleine kadootjes erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.