donderdag 5 september 2019

Kunststof halterschijven

Specialistisch advies nodig? Altijd de scherpste prijzen. Kunststof halterschijven zijn de meest voordelige variant uit het assortiment van Gorilla Sports. Het kunststof beschadigt de vloer niet waardoor deze uitermate geschikt zijn voor thuisgebruik.


Kunststof beschadigt de grond niet en is daarmee uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Wil je jouw spieren trainen en niet afhankelijk zijn van de openingstijden van een sportschool? Hoge kwaliteit halterschijven van kunststof. De kunststof halterschijven hebben een boring van 31mm en zijn daarmee geschikt voor alle halterstangen van 30mm. Maak hieronder een selectie van minimaal twee halterschijven in dezelfde gewichtsklasse en bestel eenvoudig online! Let op: kunststof halterschijven zijn groter en dikker dan normale halterschijven en nemen meer ruimte in beslag op de halterstang.


De exacte afmetingen staan vermeld in de specificaties. Halterschijven voor je fitness- en krachttraining van kg - kg.

Een GRATIS product bij iedere bestelling vanaf € 6-. Direct uit voorraad geleverd. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


FOSS kunststof halterschijf van het merk FOSS bestel je snel en eenvoudig bij Gewichten. Deze halterschijven zijn in meerdere gewichtsklasse beschikbaar. Deze kunststof halterschijven zijn voorzien van een kunststof mantel. HALTERSCHIJVEN VAN KUNSTSTOF. Deze mantel dempt het geluid wanneer de halterschijven tegen elkaar botsen.


Erg fijn tijdens het sporten. Voor intensiever gebruik, raden wij gietijzeren halterschijven aan of rubber halterschijven. BodySolid rubber coated halterschijven , in het zwart. Hierdoor zijn ze kwalitatief sterk en ideaal voor verschillende.


Let op: bij deze set zijn alleen de grootste plates (van 25kg) 450mm in diameter. De aangegeven prijs is voor halterschijven ! Meer informatie: Muscle Power MP8rubber coated halterschijven , met kleurcodering en handvaten.

Het artikel is beschikbaar in de kleur Zwart. Kies je voor halterschijven met openingen, dan lenen de schijven zich ook voor het verzwaren van iedere lunge of squat. Maak jouw bestelling compleet met halterstangen, fitnessmaterialen of fitnessaccessoires.


Nadat je voor een van onze halterschijven hebt gekozen, doet het je zeker goed om ook eens ons overige aanbod aan fitnessproducten te. Polyurethaan halterschijven. Een hard kunststof dat erg stevig én elastisch is. De polyurethaan halterschijven liggen fijn in de hand en de halterschijf is makkelijker vast te houden met zweethanden.


Het helpt jouw hele lichaam te ontwikkelen op het gebied van spierkracht en conditie. Borst-, rug- en beenspieren, het trainen met halterschijven maakt dit mogelijk. Bij Fitnessdelivery vind je allerlei verschillende en goedkope halterschijven. Deze kun je kopen bij Sportbay.


Op zoek naar halterschijven voor aan je halterstang? De modellen zijn verkrijgbaar met een gewicht van tot kg. Omdat de kunststof halterschijven gevuld zijn met een cementmix zijn ze echter ook veel groter en dikker dan gietijzeren halterschijven. Er is een veel groter volume cementmix nodig om hetzelfde gewicht te krijgen.


Voor beginners zijn de kunststof gewichten zeker interessant, met name als je een laag budget hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.