woensdag 11 september 2019

Springkussen happy hop

Bekijk het grootste assortiment. Kies uit producten vanaf € 2699. Het speelgoed wat bijdraagt aan een goede motorische ontwikkeling van uw kind. Springkussens zijn sinds vele jaren een blikvanger op Familie-, Tuin- en Kinderfeesten.


Zo is er voor iedere tuin of buurt wel een geschikt springkussen. Speeltoestellen me t een klimmuur of een compleet speelveld met voetbalgoals, ook bestelling op aanvraag is mogelijk. Dit springkasteel is gemaakt van PVC.


Het beschikt over springkussen , glijbaan en ballenbak, die een geweldige plek voor kinderen zal zijn. De beschermende mesh wanden houden kinderen op een effectieve manier veilig. Met de plastic ballen die bij de le.


Springkussen happy hop

Het springkussen is 265x200x200cm en past daardoor perfect in bijna elke tuin! Hij is gemaakt van gelamineerd PVC en Nylon en is belastbaar tot kg zodat papa of mama ook mee kan springen. Daarnaast is hij ook nog eens binnen minuten opgeblazen! Ideaal voor een feestje dus.


Happy Hop Giant Waterpark. Het kleurrijke springkussen betoverd met een grote glijbaan, liefdevol ontwerp en een vloeroppervlak van maarliefst m2. De grote glijbaan zorgt voor maximaal plezier en is een echte hit voor kinderen.


Springkussen happy hop

Voor alle jungle avonturiers komt hier een wel heel cool speelaparaat! Een groot springkussen , een tunnel om doorheen te kruipen, een grote glijbaan en een basketbalring om je dunks te oefenen. Het geheel is in een jungle motief uitgevoerd en ziet er uiterst.


Hebben ze er even genoeg van? Ze kunnen ermee springen, kruipen en glijden. Waanzinnig cool speelgoed voor in uw eigen achtertuin. X 365cm X 215cm (LxBxH) €2- per dag. Zelf ophalen en schoon retour.


Springkussen happy hop

Bezorgen is ook mogelijk tegen meerprijs. Vind de beste selectie happy hop springkussen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit happy hop springkussen voor de dutch luidspreker markt bij. Springen, glijden, kruipen, spelen in de ballenbak, klimmen en nog veel meer.


Bestel je springkussen online bij TOP buitenspeelgoed. Vind de beste selectie springkasteel happy hop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit springkasteel happy hop voor de dutch luidspreker markt bij. Springkussen kopen goedkoop, voordelig, nieuw en gebruikt, tweedehands, happy hop , professioneel, statafels, statafelrokken kopen in HEEL NEDERLAND! Meer weten over een happy hop springkussen ? Altijd wat leuks te doen voor de kinderen! Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Nu eenvoudig online shoppen! Een springkussen kun je kopen in vele vormen en maten. Door intensief gebruik is de levensduur vaak minder dan jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.