vrijdag 27 september 2019

Tuinidee schutting

Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! De grootste collectie schuttingen hier!


Schuttingen tegen de laagste prijzen. Een muur of schutting kan bijzonder mooi worden gemaakt door het planten van één of meer klimrozen.

Deze geven minder schade aan de muur of de schutting dan een klimop, maar ziet er vooral in bloei echt fantastisch uit. Met wat leuke schutting decoratie kun je dit mooie minituintje samenstellen. Beleef dé start van het tuinseizoen. Eindelijk die nieuwe schutting zetten?


Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie. Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren.


Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied.

Een tuinhek met antraciet betonpalen en onderplaten. Geïmpregneerde tuinschermen. Dit allemaal in de lage uitvoering, ideaal voor langs een oprit. Bekijk meer ideeën over Tuin ideeën, Tuin en Tuinidee. We hebben verschillende standaard tuinschermen van 180cm x 180cm tentoongesteld staan in Middelharnis.


Ook enkele voorbeelden van zelfgemaakte schuttingdelen kun je hier bekijken, eventueel in hardhout uitgevoer recht en getoogd. Bent u meer geïnteresseerd in iets met meer doorkijk? Ik heb een idee voor je dat je kunt toepassen zonder dat het hout van de schutting aangetast wordt en zonder dat je ’ruzie’ met de buren krijgt. In een strakke tuin zijn ook de decoraties van belang. Zo kun je een houten schutting simpel veranderen in een super moderne tuinafscheiding met drie marmeren platen.


Heb je een grote tuin met niveau verschillen, dan kun je daar prachtig gebruik van maken. Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding. Kies uit 3producten vanaf € 299. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De erfafscheiding, het is zeer beeldbepalend in een kleine tuin. Maak er iets bijzonders van!

Extra tuinidee : Combineer het met een zwarte schutting. Zwart gaas steekt mooi af tegen een zwarte schutting. En wist je dat groene planten voor een zwarte schutting éxtra groen lijken? Vooral als je ze ook nog eens met een mooie witte pot combineert.


Ook voor uw schutting hebben wij de juiste bekleding. Onze privacydoeken kan u prima gebruiken om uw schutting minder op te laten vallen. Wij hebben in ons assortiment dan ook de juiste afmetingen om een schutting te bekleden. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van straatwerk en de aanleg van uw tuin!


Wij werken met name in Meppel, Zwolle, Hoogeveen en omgeving. Heb je plannen om zelf aan de slag te gaan in je tuin? Kom dan naar het plein voor de echte doe-het-zelver! De perfecte plek voor de klusser die niet bang is voor een uitdagend tuinproject. Uitgebreid assortiment composiet schuttingen.


In ons uitgebreide assortiment vindt u klant-en-klare composiet tuinschermen en stapel- of schutting composiet planken voor het bouwen van een zelf ontworpen composiet schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.