woensdag 16 oktober 2019

Deponti overkapping

Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm.


Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget. Met deze cookies kunnen wij (en derde partijen) uw gedrag op onze website volgen en analyseren. Deze extra versteviging maakt het mogelijk om de Giallo op slechts twee staanders uit te voeren met een overspanning van maar liefst meter.

Deze maximale overspanning op twee staanders is wat de Giallo uniek maakt. De kleuren wit, ivoor of antraciet zorgen voor een stijlvolle uitstraling. De overkapping is standaard beschikbaar met een uitval van 2. Maar er zijn situaties denkbaar waarin een vrijstaande overkapping meer op zijn plaats is, bijvoorbeeld achter in de tuin. Hierdoor bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras! Bent u op zoek naar een strakke, moderne terrasoverkapping, dan is de Westwood Calisto de ideale overkapping voor u! Met de robuuste afmetingen van het gelamineerde hardhout heeft deze terrasoverkapping een natuurlijke en duurzame uitstraling en zijn grote overspanningen mogelijk.

Doordat de constructie is gemaakt van aluminium is deze naast zeer modern ook nog onderhoudsvrij. Zo houdt u meer tijd over om te genieten onder uw overkapping ! Inclusief zonneschermen aan de voorkant, afstand bedienbaar. Terrasoverkapping van deponti ,aluminium, met polycarbonaat dak. Maten van de overkapping : breedte 4. Deponti staat voor kwaliteit en design.


Uw overkapping dient voldoende gefundeerd te worden. Wij hebben kant en klare betonpoeren voor uw overkapping ontwikkeld die uw overkapping de juiste fundering biedt. Ook uw verzekering vraagt om een goede verankering van uw aanbouw. Zodoende heb je als klant de optimale keuze vrijheid!


Zo kun je kiezen voor één van de aluminium modellen verkrijgbaar in de hierboven genoemde kleuren. De Trebbiano word vervaardigd uit honderd procent gelamineerd tropisch red balau hardhout. Dit is geproduceerd onder FSC-label. De lamineer laag zorgt ervoor dat het hout niet kan vervormen en zorgt voor een levendig aanzicht.


Doordat deze overkapping niet schanierbaar is aan de wand en gootkant is het belangrijk dat deze terrasoverkapping op een stevige ondergrond wordt geplaatst om verzakkingen te voorkomen. Zowel de zijliggers van de overkapping als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm en kunnen een behoorlijke las verdragen. De meeste terrasoverkappingen van andere merken zijn vervaardigd uit mm dik aluminium. Door gebruik van een kegelvorm in de constructie kan een grotere overspanning behaald worden.


Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping, maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping.

Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind. Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.