donderdag 17 oktober 2019

Horeca terras parasols

Met reclamebedrukking behoort tot de mogelijkheden. Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Unieke parasols die passen bij het concept van uw onderneming. Ontdek alle opties online.


Laat u door ons adviseren en maak van uw buiten een spraakmakend terras.

Uw horecaterras wordt een gezellige, warme, comfortabele en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Samen maken we er het mooiste terras van Nederland van! Levertijd - werkdagen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Als het mooie weer er aankomt, is het weer tijd uw terras op orde te brengen. Wellicht is een gehele metamorfose niet nodig en zijn een paar nieuwe kussens in de kleuren van het seizoen al voldoende. Maar kijk ook eens naar de parasols op uw terras. Horecaparasols geven uw terras een stijlvolle uitstraling.


Horeca parasols zijn de eyecatchers van uw terras.

Een terras met mooie, zware horeca parasols – misschien zelfs voorzien van uw bedrijfslogo – is het visitekaartje van uw horecabedrijf. Het laat zien welk gevoel u aan uw gasten wilt uitdragen. Gastvrijheid en gezelligheid. Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras.


De parasols kunnen we bedrukken en we verzorgen ook de montage van je parasols. Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels. Om een goede eerste én uitnodigende indruk te maken is het van belang dat uw terras er goed en verzorgd uitziet.


Wanneer het terras op zonnige dagen volloopt met vrolijke gasten, is het fijn om ze wat verkoelende schaduw te kunnen bieden. Parasols , de sfeermaker op uw terras. Vooral als het hoogzomer is, tijdens de warme dagen van het jaar, zullen uw gasten (en personeel) u dankbaar zijn!


Een horeca terras parasol is eigenlijk onmisbaar voor iedere horecaonderneming met een terras. Gasten vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om uit de zon te kunnen zitten. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en om dan constant in de zon te moeten zitten is niet aangenaam. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Find horeca parasols vandaag! U bent uw gasten graag van dienst en u wilt het uw gasten zo comfortabel mogelijk maken.

Onze horeca parasols zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, daarom is er altijd eentje groot genoeg om uw bezoekers beschutting te bieden tegen de zon. Je terras , en dus ook het meubilair op je terras , moet passen bij de sfeer van je zaak. Voor een bruin café verwachten je klanten andere tafels en stoelen als voor een snackbar, bijvoorbeeld. Met de stoelen uit het assortiment van Goos Horeca geef je je terras de sfeer die past bij je café, restaurant of andere horecagelegenheid.


Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Grote horeca terras parasol - grijs. In goede staat: grote grijze terrasparasol afmetingen 5x5m geheel waterdicht is overbodig geworden mechanisme in zeer goede staat.


Bekijk hier al onze parasols voor horeca. Uit de win uit de regen en uit de felle zon is jouw terras een stuk aangenamer. Wij helpen je graag om jouw horecaterras comfortabel te maken voor je gasten zodat je meer omzet scoort op je terras. We leveren hiervoor mooie windschermen, horeca parasols , zonneschermen, markiezen, overkappingen en heaters. Solero parasols laat zich met deze parasol gelden.


Degelijke zware kwaliteit en een plaatje op uw horeca terras. Deze parasol trekt klanten! Hij sluit boven de tafel, heeft een uitneembaar lierwerk en u krijgt er een gratis beschermhoes bij.


Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.