dinsdag 15 oktober 2019

Dubbelkwart trap

Koop nú Trappen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De dubbelkwart trap , een trap met 2x een draai van graden.


Een dubbelkwart trap is een trap welke 2x graden draait om spillen naar links of naar rechts. Tussen de spillen bevinden zich een aantal rechte treden. Op de afbeelding is deze linksom getekend maar rechtsom is uiteraard ook leverbaar.

De trap wordt als bouwpakket afgelever deze kunt u gemakkelijk monteren. Iedere bestelling wordt door ons middels productietekeningen bevestigd. Pas na uw akkoord op deze tekeningen nemen wij de trap in productie.


Home Stalen trappen Dubbelkwart trap. Een trap die zoveel meer is dan een verbinding tussen twee verdiepingen. De door Preferro op maat gemaakte stalen trap is een lust voor het oog.


De stalen trap is uitgevoerd in zachte kleuren en gemaakt van louter topproducten. Aangezien een van de dikten wel in kleur was voor ons geen probleem maar wel heel netjes dat er voor gebeld werd.

Kregen ook een voucher voor korting wanneer we zouden bestellen. Uiteindelijk voor beide trappen in ons huis besteld en zoals beloofd een aantal weken later geleverd. Als het trapgat langer is dan de ±2cm.


Afgerond naar boven heeft u dus optreden nodig. Prijzen gelden voor trappen tot 100cm breed. Bij bredere trappen neemt de prijs per centimeter procent toe. Bijvoorbeeld: U heeft een trap nodig van 105cm bree de prijs neemt met toe. Heeft u een trap nodig van 115cm bree dan neemt de prijs met toe.


Als je dynamiek wil brengen in je interieur, is een dubbelkwart trap precies wat je zoekt. Door de draai die een dubbelkwart trap maakt, krijg je een bewegingseffect dat je nu eenmaal niet krijgt met een gewone, rechte trap. In principe is het gewoon een stevige basistrap met maal een draai van graden.


Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. Een trap met een dubbelkwart wordt vaak toegepast wanneer de ruimte iets beperkter is. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. De kwartslag trap , een trap met een enkele- of dubbele draai!


De meest voorkomende trap uit de reeks kwartslagtrappen is de onderkwart trap en vervolgens de dubbelkwart trap. De minst voorkomende uitvoering is de bovenkwart trap.

Een variatie op de kwartslagtrappen zijn de Z- trappen , ook wel S- trappen genoemd. Wij kunnen alles voor u regelen, van offerte tot inmeten en productie foto plaatsing. Deze trappen draaien 1graden om een spil. Halfslag trappen open en dicht Halfslag trappen zijn trappen met een halve slag erin. Trappenspecialist De Kruijf Trappen , maakt graag uw houten trap en uw trap naar zolder.


Vraag ons om advies of een vrijblijvende offerte. Inmeten van de trap : Het inmeten van de trap is erg belangrijk. Als je dit zelf doet en deze maten kloppen niet dan past je trap uiteindelijk niet en gaat dit je veel geld kosten.


Door een trap specialist in te schakelen weet je zeker dat het goed gaat en ligt het risico niet meer bij jezelf. Alle trappen die de werkplaats verlaten zijn uniek, geen trap is hetzelfde, alles wordt op maat gemaakt. Het klantenbestand van MEBU Trappen BV bestaat uit grote home - Mebu Trappen B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.