vrijdag 25 oktober 2019

Klooster elsendael boxmeer

Boek uw Hotel in Boxmeer online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Geef niet meer geld uit dan nodig! Tot Wel Korting Op Jouw Hotel In Boxmeer. The central station is 3feet away.


All rooms feature a modern decor, while the original features of the building are still present. Each room here will provide you with cable TV and a seating area. Het treinstation ligt op 4meter afstand.


Alle kamers in dit gebouw met originele elementen hebben een moderne inrichting.

Ze zijn voorzien van kabel-tv en een zithoek. BOXMEER - Trouwen in de kapel is er niet meer bij, een hotelovernachting boeken voor na maart kan niet meer. Klooster Elsendael in Boxmeer sluit de deuren.


Een tafel reserveren in het restaurant, helaas. Een conferentie organiseren heeft geen zin meer. Reviews Great hotel and very friendly staff.


Het klooster is zowel te koop in verhuurde staat of leeg op te leveren. Uniek om in een voormalig klooster te verblijven, stijl is goed bewaard gebleven. Omgeving buiten het klooster niet echt mooi maar wel heerlijk gewandeld langs de Maas. Personeel ( in opleiding) zeer vriendelijk en deed haar uiterste best om het ons naar de zin te maken.


De high tea op aankomstdag was heerlijk en smaakvol. Uitrusten in dit Brabantse klooster. U bent natuurlijk van harte welkom om te genieten van de authenticiteit van het klooster. Het hotel dat in een voormalig klooster is gevestig beschikt over negentien stijlvolle en eigentijds ingerichte kamers die van een bijzonder licht interieur zijn voorzien. Dit was de villa van de toenmalige pastoor Peelen van Boxmeer.


De voorwaarde was dat de zusters de meisjes uit Boxmeer goed onderwijs zouden geven. Bespaar veel geld met Hotels. Experience the tranquil setting with its modern touches while eating quality meals in the restaurant and sitting in the lovely convent garden.

The hotel offers comfortable rooms that have been decorated in a contemporary design. In een woord geweldig heel bijzonder. HET CARMELITESSEN KLOOSTER ELZENDAAL. Peelen de reddende engel voor velen geweest in zijn leven, hij wilde na zijn dood aan Boxmeer een blijvend geschenk geven, dat na eeuwen nog voor zijn weldadigheid en liefde tot Christus Kerk zou pleiten.


Ervaar de rust die de zusters van de karmelietessen orde eeuwenlang ervaren hebben. De eeuwen oude geschiedenis is zorgvuldig bewaard gebleven. Restaurant Carte Blanche, tot nu toe gehuisvest in Rijkevoort, opent medio april de kloosterdeuren. Op zondag april kunnen belangstellenden vanaf 15:uur terecht om het monumentale pand te bewonderen.


Het kasteel, hier in Boxmeer , waar ook Woonzorgcentrum St. De lijfspreuk van de zusters van Julie Postel is ‘Spes Nostra’ (onze hoop). Het Karmelietenklooster is een klooster te Boxmeer.


Karmelieten bestonden in de Noordelijke Nederlanden te Haarlem , Schoonhoven , Woudsend , IJlst Utrecht en Oudorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.