maandag 28 oktober 2019

Leiboom prunus

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Kwaliteit Leibomen tegen scherpe prijzen. Deze leiprunus laurier geeft in het voorjaar witte bloesem.


Deze boom kan op klei en zanderige grond geplaatst worden.

Als de boom op schrale grond geplaatst wordt, is het wel belangrijk de grond na het planten bij te mesten. De witte bloemen verschijnen in de zomer aan de laurier mits u de leiboom niet snoeit. Het leirek is 150cm breed en 120cm hoog en heeft vier. LeiLaurier is een prachtige bladhoudende en groenblijvende leiboom.


Deze laurier is een snelle groeier, gekweekt in pot, dus met prachtig wortelgestel. In pot of doorgroeikluit, dus zomer en winter te planten. De leilaurier is een bladbehoudende leiboom en zeer sterk.


De snelgroeiende leilaurier is dan ook een zeer geliefde leiboom tegen inkijk in zomer en winter.

In het voorjaar krijgt de leilaurier witte bloemen. De Leilaurier is geschikt voor vrijwel elke grondsoort, alleen heeft de boom wel een hekel aan een te vochtige bodem. Prunus cerasifera Nigra Sierkers leiboom. Alle groenblijvende leibomen kunnen in de jonge jaren last van de vorst hebben. Wij leveren deze leiboom in verschillende maten en prijzen.


Ook een bladverliezende leiboom heeft tijd nodig om meter breed te worden, maar zal die breedte veel sneller bereiken. Omdat een leiboom beperkt wordt in zijn grootte (hij wordt elk jaar teruggesnoeid), zullen de wortels ook minder snel groeien. Als het schuurtje enige fundering heeft, dan is er geen risico dat de wortels de fundering aantasten.


Bekijk hieronder alle soorten groenblijvende leibomen en koop uw leiboom online bij de bomenshop. Dit is een mooie groenblijvende leilaurier ( prunus ). Gezonde boom met frisgroen leerachtig bla en het hele jaar door groen. Deze bladhoudende leilaurier is zowel zomer als winter groen en door zijn grote bladeren erg snel dicht.


Dit is de sterkste groenblijvende leiboom en wordt als meeste verkocht. Naast deze soorten hebben we nog een aantal andere soorten winterharde, groenblijvende leibomen op voorraad. Ook deze zijn op aanvraag in diverse maten leverbaar.


Beide soorten zijn winterhard dit zorgt voor een blijvende volle scherm. Deze schermen kunnen prima boven een schutting of voor een raam geplaatst worden. Doordat de boom geleid is blijft hij smal in een scherm groeien.

Het is een van de weinige wintergroene leibomen die altijd voor een gevoel van privacy zorgt. Let op: De lei-Laurier uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen.


Bekijk onderstaand overzicht voor rassen en maatvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.