donderdag 24 oktober 2019

Professionele rugspuit

Onkruidbestrijding - Drukspuiten. Kies of upload een ontwerp. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze grote drukspuiten zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik.


De modellen van Berthoud zijn perfect te gebruiken door telers, kwekers en andere professionals. In deze categorie bevinden zich de kleinere rugspuiten die prima zijn voor thuisgebruik.

Denk hierbij aan de Gardena rugspuit of de hozelock rugspuit. De rugspuit voor professioneel gebruik! Bent u op professioneel niveau of hele dagen aan het werk met uw rugspuit ? Dan kunt u profiteren van alle gemakken die deze rugspuit 4Professioneel van Solo biedt. Daarnaast kunt u deze rugsproeier breed inzetten, bijvoorbeeld bij het onderhoud van cultuurgewassen en bij bescherming van wildvreterij. Deze professionele rugspuit is zeer eenvoudig en licht te bedienen.


Doormiddel van de slimme pomphendel die tijdens het dragen (op de rug) te bedienen. Hierdoor houdt u eenvoudig tijdens het spuiten het vat op druk voor een stabiel precisie spuitbeeld.

De set wordt compleet geleverd inclusief luxe spuitlans en (rug) Draagriem. Met dit model kan gemakkelijk een groot oppervlak ingespoten worden. De ideale rugsproeier voor grootschalige toepassingen door liefhebbers en. De tank is vervaardigd van kunststof met een rugdraagriem. Rugsproeier voor professioneel gebruik.


Zeer comfortabel werken doordat de pomphendel rechts of links kan aangebracht worden en verstelbaar is in hoogte en lengte. Vind de beste selectie professionele rugspuit fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit professionele rugspuit voor de dutch luidspreker markt bij. Het NIEUWE model REC ABZ (Li-Ion batterij) met lithium ion accu is nú in de actie bij Landbouwwinkel. Birchmeier REC accu rugspuit liter.


Bedrukte labels voor je bagage. Morgen al in huis vanaf €27. Meest professionele toestellen die op de mark te koop zijn! Techniek komt tot uiting in deze luxe 8L drukspuit door een indrukwekkend sproeivermogen en uiterste precisie in sproeibeeld. Iris is dé rugspuit voor professioneel gebruik.


Deze druksproeier heeft al vele jaren zijn degelijkheid bewezen en blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid. Accu rugspuit Solo 41 liter. De nieuwste elektrische Solo rugspuit met accu, nú in de actie bij Landbouwwinkel.

Duurzaamheid is gegarandeer de pompen zijn ontwikkeld op performance en gaan dan ook levenslang mee. Bezit een uitwendige en daardoor gemakkelijk bereikbare pomp met een capaciteit van bar. De accu rugspuit heeft enkele grote voordelen, zo geeft het een continue werkdruk variërend tussen 0. Op Speurders vind je Nieuw!


Heeft u een drukspuit, rugspuit of handsproeier nodig? Van eenvoudige modellen voor particulier incidenteel gebruik tot modellen voor professioneel intensief gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.