maandag 21 oktober 2019

Tropische tuin zeeland

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Van tuinhout tot sierbestrating! En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten.


Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.

Tropisch bos, de natuurlijke activiteit in Zeeland. Ga op expeditie en ontdek tropische planten en dieren zonder te verdwalen. In het tropische bos van Omnium maak je kennis met ruim 3planten, kleine reptielen en vogels die je normaal tegenkomt in de tropen. Kleine jonge palm planten. Ook voor beplanting, aanleg en onderhoud van uw tuin.


Groot assortiment palmbomen, olijfbomen en exoten. Chileense en Argentijnse planten. Kweek en groothandel in planten en boomzaden.

Op het gebied van exotische planten uit alle continenten is er veel meer mogelijk dan u ooit had gedacht. De tuin ligt op een historisch stukje grond. U vindt er een origineel fragment van de noord-west hoek van de voormalige Middeleeuwse kerk, toen gewijd aan de aartsengel St.


De tropische tuin ligt verder beschut en winddicht. En verder is de tropische tuin natuurlijk waardoor er ook een natuurlijke ecologische balans in deze tuin ontstaat die allerlei dieren en insecten aantrekt. Met zijn overdaad aan groen en kleuren is deze tuin een zeer spectaculaire tuin.


Daarvoor is het risico op bevriezing te groot. Maar veel bamboesoorten zijn tegen onze winters bestand. Een tropische ontdekkingsreis.


Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Hoor het vrolijk gekwetter van tropische vogels, vang kokosnoten en ontdek de bijzondere verhalen van ruim 3tropische bomen en planten. Hallo, welkom op de site over tropische tuinieren. Berkenhof Tropical Zoo weer het Leukste uitje van Zeeland.


De botanische tuin heeft jarenlange expertise en Hans Prins en collega’s geven graag persoonlijk advies. De weelderige setting is erg geliefd voor bruiloften en andere feesten met een exotisch tintje. Of houd een persoonlijke fotoshoot met de tropische tuin als decor.

Een paar ligstoelen met mooie ligstoelkussens mogen ook niet ontbreken in je tropische tuin. Voorzie de stoelen van vrolijk gekleurde plaids, handdoeken of kussens en je bent klaar om te relaxen. Wat ook heel leuk kan zijn om een tropische , exotische sfeer te creƫren in je tuin is om een hangmat op te hangen.


Samen sporten, zwemmen, op ontdekkingstocht tussen tropische planten en spelen. Bij het Omnium in Goes kun je een hele dag genieten van heerlijk verwarmde baden, uitstekende sportfaciliteiten en gezellige horecagelegenheden. Leuk als kinderfeestje, groepsuitje of een dagje weg in Zeeland met het gezin. Hier beleeft u de wondere schoonheid van de tropen op meer dan 880m2.


In de tuin groeien tropische bomen en planten. Ook leven er vele vlinders maar ook reptielen, vogels, vissen en schildpadden. Nederland kent bijzondere tuinen. Elk jaargetijde is de tuin.


Daarom willen we graag uw locatie weten als u de website van Omroep Zeeland bezoekt. De gegevens over uw woonplaats of andere data worden anoniem verzameld en nooit gedeeld met anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.