maandag 21 oktober 2019

Tuindeur poort

Zelf je kozijn samenstellen. Van raamkozijn tot schuipui! Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Poorten voor schutting of tuinhek.

Als u een schutting of tuinhek plaatst, heeft u vaak ook een tuinpoort of schuttingdeur nodig om naar binnen te kunnen. GAMMA verkoopt complete poorten die u alleen hoeft te plaatsen. Heeft u een houten schutting of afrastering dan is het mooi om ook een houten poort te plaatsen. Wanneer je tuindeuren zoekt, wil je die deuren voor jouw tuinpoort vinden, die bij jouw tuin en jouw smaak passen.


Ben je op zoek naar tuindeuren van douglas hout? Of een type merk, zoals Elephant tuindeuren ? Tuindeuren voor een mooie poort in jouw tuin. Wil je een recht-toe-recht-aan poortdeur, die goed past bij je tuinschermen?

PontMeyer heeft diverse soorten en maten. Bekijk ons ruim assortiment online of kom langs in één van onze vestigingen. Wij leveren schitterende tuindeuren en poorten van zowel hardhout naaldhout.


Maar we leveren ook composiet (WPC) tuinpoorten in verschillende kleuren. Toogdeuren en rechte tuindeuren. U kunt kiezen uit rechte tuindeuren of een tuindeur met toog. Op onze site vindt u rechte en toog tuindeuren van verschillende soorten hout.


Bijvoorbeeld een hardhouten tuinpoort van bankirai of geïmpregneerd hout. Een toog tuindeur heeft door de afgeronde bovenkant een natuurlijke lijn. De tuindeuren van Hekwerkonline bieden jouw privacy en veiligheid in je eigen tuin.


Inkijk in je tuin is verleden tijd en je tuin heeft een chique maar stevige afsluiting. De houten tuindeuren en bamboe tuindeuren zijn voorzien van een stalen constructie om de tuindeuren extra draagkracht te bieden. Dankzij de tuinpoorten van KARWEI heb je volop keuze in poorten bij elk type erfafscheiding.


Bij een tuinhek koop je passende tuinpoorten op dezelfde hoogte, maar ook voor houten schuttingen hebben we een tuinpoort van hout, passend bij de rest van je schutting. Zo blijft alles mooi één geheel en daar koop je tenslotte een mooie schutting voor. Echter is de schutting voor veel van deze mensen ook een doorn in het oog.


Combineer uw schuttingdeur met bijpassende tuinschermen, die vindt u altijd bij de verwante producten. U kunt bijbehorende hang- en sluitwerk kunt u ook eenvoudig online bij ons bestellen.

Bij met name hardhout kan in het begin een beetje kleurverschil zijn tussen uw tuindeur en uw schermen of tuinplanken. Dit trekt snel bij is onze ervaring. Op den duur zal de hardhouten tuinpoort langzaam vergrijzen. Hardhout gaat lang mee en hoeft niet behandeld te worden. Wil je de houten tuinpoort zelf van een kleurtje voorzien, dan is vurenhout zeer geschikt.


Sterker nog, waar de hardhouten tuinpoort onbehandeld kan blijven, dienen vurenhouten poorten wel geschilderd of gelakt te worden. Heb je liever een houten tuindeur , dan zorgt een tuindeur van dezelfde houtsoort voor het mooiste effect. Een hardhouten tuindeur gaat veelal langer mee dan een tuindeur van naaldhout. Behalve de keuze voor materiaal, kan je ook bij de tuindeuren van hout kiezen uit diverse afmetingen, merken, kleuren en oppervlakten. Alle tuindeuren worden op maat gemaakt en zorgen voor voldoende isolatie.


Om de ideale tuindeur te vinden kunnen wij u zeker van dienst zijn! VERSCHILLENDE SOORTEN TUINPOORTEN EN DEUREN. De verschillende tuindeuren in het assortiment geven u de optie om de meest geschikte tuindeur te vinden samen met de benodigde accessoires. Ook in dit geval is een stalen deurframe zeker aan te raden voor de juiste stevigheid aan de tuindeur.


Een dubbele schuttingdeur maken. Een enkele schutting poort maken hebben we hierboven uitgebreid beschreven. Maar een dubbele poort zelf maken kan natuurlijk ook. Deze tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame en gevuld met rijen bamboestokken.


Deze combinatie geeft jouw tuin een warme en bijzondere uitstraling. De tuinpoort wordt geleverd met een RVS cilinder slot en sleutel. Daarnaast is de poort voorzien van een scharnier. Als u zelf uw tuindeur wilt maken, is een ijzeren deurframe een must have. U monteert de gewenste planken op het ijzeren frame en u heeft een sterke en duurzame tuindeur in uw omheining.


Maak een keuze uit ons assortiment en rond uw bestelling af. Ook voor een tuinpoort van hout bent u Tuindomein. De juiste keuze voor een tuindeur is niet zo makkelijk gemaakt.


Ten eerste moet er wel duidelijk worden gemaakt wat er precies verstaan wordt onder een tuindeur. De één bedoeld daarmee een schuttingpoort terwijl een ander het over een hek heeft. Wij hebben jaar ervaring in hang- en sluitwerk! Met vriendelijke groet slotenshop. We maken daarbij onderscheid in 1. Wij adviseren in de garage op een vlakke ondergrond de klus uit te voeren.


Kant en klare poortdeur plaatsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.