woensdag 30 oktober 2019

Ibiza loungeset exotan

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Laat je inspireren door ons grote aanbod Exotan. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Ibiza loungeset exotan

Hij is te bestellen in kleuren: mixed grey, taupe en in het mixed grey. Hierbij is het belangrijk om te weten van welk materiaal jouw set is gemaakt, want daar is het soort onderhoud van afhankelijk. Beide loungesets hebben exact dezelfde afmetingen, alleen zit er een groot verschil in het gebruikte materiaal.


Het is samen met Triniti een outdoor merk van Persoon Outdoor Living en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van all weather materialen. De meubels zijn uniek door hun authentieke uitstraling en natuurlijke materialen. De tuinmeubelen van het merk zijn volledig weerbestendig.


Ibiza loungeset exotan

Wij kopen deze tuinmeubelen grootschalig in waardoor wij schaalvoordelen hebben, deze voordelen ziet u direct terug in onze prijs. Ibiza is beoordeeld met een 8. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! All weather textileen is een sterk en duurzaam polyester draad met PVC coating. Deze lounge fauteuil is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden.


De fauteuil komt met jaar garantie. Alle gebruikte materialen van deze loungeset zijn van zeer hoge kwaliteit. In de loungeset zit een volledig weerbestendig (gepoedercoat) aluminium frame, welke is bekleed met Quick dry foam. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ben je op zoek naar tuinmeubelen met een echte en luxe uitstraling?


Ibiza loungeset exotan

Exotan ibiza loungeset in de kleur taupe. Loungeset koop je gemakkelijk online. Kies uit producten vanaf € 4450. Bekijk het aanbod op SUNtip.


Met deze strak vormgegeven set haal je het binnen naar buiten en kun je jarenlang genieten van de hoogwaardige kwaliteit en luxe van deze loungeset. Echt topkwaliteit en elke set is uniek doordat echt bamboe elke keer net iets anders is. De rugleuning is verstelbaar in opstaande hoek, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je wilt zitten of liggen.


De Texfabric stof van deze lounge set heeft een waterdichte sealing aan de binnenkant. Meer geluksmomentjes buiten! De hoezenset bestaat uit drie verschillende hoezen: hoes voor drie bankdelen (266x90x72cm), hoes voor twee delen (178x90x72cm en een hoes voor de voetenbank (92x92x42cm). Dit product is uitsluitend online verkrijgbaar.


Onze pallet loungeset is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of met vrienden en familie te kletsen. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten loungeset een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer. De loungeset is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout waar. Dit is een speciaal ontwikkeling foam voor meubelen die het hele jaar door buiten blijven staan. Ontdek onze Overige van Wehkamp.


Dit zorgt ervoor dat de loungestoel gewoon vochtig mag worden en dat hij snel weer opdroogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.