donderdag 10 oktober 2019

La plancha amsterdam

Vlieg non-stop met Delta Air Lines. Boek uw vlucht met eenvoudige overstap. Ontspan op meer dan 2locaties. Bekijk de voordelen en beloningen.


Vergelijk gemakkelijk en snel alle Los Angeles aanbiedingen!

De bediening, in dit geval was dit de eigenaar, was. Een Spaans restaurant waar gekookt wordt zoals in hun geboortestreek: Andalusië. Na jaar draagt Francisco zijn zaak over aan zijn zoons Miquel en Carlos.


Spaanse charme en een onvervalst vakantie gevoel, in het bruisende. We gingen op een koude zondag nacht wanneer het restaurant niet druk was. We zaten aan de bar, die de beste manier tapas te eten is - u kunt al uw.


De barman sprak goed Engels en was zeer behulpzaam.

De authentieke gerechten bereidt hij met liefde en in het weekend pakt hij graag zijn gitaar op om jouw restaurantbezoek nóg leuker te maken. Het is dan ook tot in de kleine uurtjes erg gezellig in deze zaak. Kortom, een stukje Spaanse costa midden in de Jordaan. Als we open zijn gaat de keuken open om 17:uur.


Amsterdam restaurants on TripAdvisor. La Plancha , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Op het Noordereiland kun je gratis parkeren en het is goed bereikbaar met de fiets.


Spanish charm and a true holiday feeling, in the bustling heart of the Jordaan neighbourhood. Here you can eat on weekends until late at night different tapas, while enjoying a good glass of Spanish wine. Alleen open bij mooi weer.


Pintxos en heerlijke gerechten uit de Noord Spaanse keuken vormen het unieke culinaire concept in hartje Jordaan, waarbij gastvrijhei persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen de avond compleet maken. Bij A la Plancha op het Noordereiland. Het wachten was op een paar echt mooie dagen en ja hoor, afgelopen donderdag: A la Plancha is ein-de-lijk open! Voor het derde jaar alweer opent pop-up restaurant A la Plancha de trap naar wat ooit het bruggenhoofd van de oude Willemsbrug was.


Een fijne zomeravond met lekker eten, welteverstaan.

A la plancha betekent gegrild of gerooster en dat zie je dan ook terug. Op de kaart van het restaurant staat vooral veel (duurzaam gevangen) vis, die ter plaatse wordt bereid ‘op de plancha ’, maar ook een ruime keuze aan bijgerechten. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken.


Er staan ongeveer soorten tapas op de kaart en er zijn ook wisselende authentieke gerechten buiten de kaart om, de tapas del dia! La Oliva: La Oliva heeft geen tapas maar Pintxos! Dit zijn eigenlijk de tapas van Noord Spanje. Pulpo a la plancha con ajo negro,. Queso de la Serena uit Extremadura,.


We set the clock for the best happy hour on the island! Authentieke Spaanse sfeer met heerlijke tapas en een goed glas wijn, een restaurant om terug te komen! In deze virtuele perskamer vindt u actuele informatie.


Uitgebreide vertaling voor a la plancha (Nederlands) in het Spaans. Verwante vertalingen van a la plancha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.