dinsdag 15 oktober 2019

Tafel van steigerhout

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Kwaliteit uit eigen Fabriek.


Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis.

Vind steigerhouten tafel het nu op Kensaq. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten tafel is een aanwinst voor het interieur. Alle tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout. De mogelijkheden voor jouw steigerhouten tafel zijn ontelbaar. We hebben steigerhouten tafels in bijna alle vormen en maten.


Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden? Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel.


Je kunt je steigerhouten tafel op aanvraag door ons laten beitsen en lakken.

Door het hout te laten lakken worden de nerven van het hout extra geaccentueerd. Tafel van steigerhout met poten door blad in kleuren wash. Omschrijving Deze tafel is gemaakt van steigerhout en is behandeld met kleuren wash (white- grey- en black-wash) De tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.


Bij steigerhout roosendaal bent u op het juiste adres om te kiezen uit een breed assortiment van tafels. Oersterk en bestand tegen weer en wind. Een tafel van steigerhout. In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout. Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger.


Wij geven onze steigerhouten tafels de volledige aandacht tijdens het maken en dat zie je terug in de kwaliteit. Gebruik uw bartafel van steigerhout zonder krukken, zodat er nog meer mensen aan kunnen staan. Uw unieke bartafel op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een echt unieke tafel ? Wij maken al onze meubels met de hand.


U bent dus altijd verzekerd van een uniek item! Tafel XL van steigerhout , doe het zelf bouwtekening. Bouwtekeningen om tafels van steigerhout te maken.


Stappenplan met de zaaglijst voor steigerplanken en alle verbindingslatten. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf.

Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires. Ontdek onze iconische schoenen, kleding en meer online. Onze tafels kunnen worden voorzien van een nano coating behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat de steigerhouten tafel volledig wordt beschermd tegen water, vuil en vlekken. Ook zeer geschikt voor buiten vanwege het feit dat het tegen alle weersinvloeden beschermd is.


Bijkomend voordeel: wij maken ook steigerhouten tafels op maat. Extra fijn wanneer je er met een grote groep aan wilt zitten. Handgemaakte tafels op maat in steigerhout , eikenhout, notenhout, chipwood en microtopping. Met stalen frames of houten onderstel, helemaal op jouw maat. Eiken boomstam tafels voor actie prijzen gratis levering.


Hoe maak je een tafel van steigerhout ? Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel , tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen.


Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Door onze jarenlange ervaring en de diverse uitbreidingen zijn we altijd in staat om steigerhouten meubels van topkwaliteit te leveren. We beschikken inmiddels over een grote productiehal met een eigen kussenmakerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.