donderdag 17 oktober 2019

Loungeset kingston

Loungeset kingston

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De kingston is een modulaire loungeset , wat inhoudt dat de verschillende tuinsetonderdelen uitwisselbaar zijn. Zo kan je kiezen uit verschillende loungeset onderdelen, van de seasons outdoor kingston , waar je dus een eigen samenstelling van kan maken. Dikke comfortabele lounge kussen voor maximaal comfort. Het aluminium is van een zeer hoge kwaliteit en extra dik voor meer stevigheid en een langere levensduur. De kussenhoezen zijn van Olefin en daardoor waterafstotend en UV bestendig.


Dankzij onze enorme opslagkelder is er altijd een gewenste loungeset op voorraa zodat u er snel van kunt genieten. Voor vragen zijn wij zes dagen per week bereikbaar in de showroom, per telefoon of per e-mail. Kingston loungeset uitbreiden. De voordelen van tuinmeubelen.


Loungeset kingston

Kies uit 5producten vanaf € 260. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dit komt door de vorm van de loungebank en de loungestoelen maar zeker ook door de dikke kussens. Het hoogwaardige frame is gemaakt van aluminium en heeft RVS poten.


De wicker is door en door gekleurd zodat als het loungeset beschadigd u geen kleur verschil zult zien. Deze loungeset heeft royale vormen en dikke kussens die een vorstelijk comfort bieden. Dit product is helaas niet direct leverbaar.


Loungeset kingston

We zullen deze zo snel als mogelijk bij u leveren. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd. Koop en verkoop kingston loungeset eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Koop of Verkoop seasons kingston op Marktplaats. Wat natuurlijk een enorme meerwaarde vormt. De tuinmeubelen van Seasons zijn groot uit voorraad leverbaaren opgesteld in onze grote showroom waar u het kunt zien, voelen en beleven. Op de kingston loungeset krijg je standaard jaar garantie op het Hularo wicker.


Dit is het uv resistant kunststof vlechtdraad wat om het aluminium frame van de tuinset zit gevlochten. Hiernaast krijg je standaard jaar garantie op alle andere onderdelen van de seasons outdoor loungeset. Op zoek naar een nieuwe en goedkope loungeset ? Een ruim assortiment van mooie loungebanken vind je hier Profiteer direct van de beste sale aanbiedingen online Vergelijk alle lounche sets online van de beste shops en krijg de beste prijs. Geniet van de zomerse dagen in je tuin of balkon. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset.


Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset. Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin!


Loungeset voor in de tuin kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.