woensdag 9 oktober 2019

Waar komen motten vandaan

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires.

Kies uit 5producten vanaf € 95. Alle kommen vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Bekijk ons unieke assortiment kommen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. De grote motten komen gewoon binnen door een deur of open raam, vervolgens leggen ze hun eitjes binnen, dit kan tussen of op kleding zijn, maar ook in meel, tussen vogelvoer of tarwe. Goed stofzuigen is nodig bij motten , maar ook de planken in de kasten regelmatig schoonmaken en textiel wassen, liefst op graden.

Motten kunnen erg vervelend zijn in huis. Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden. Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen. Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden.


Allereerst moet je weten dat motten uit larven voortkomen. Waar kun je motten in huis vinden? Afhankelijk van het soort mot kunnen ze voorkomen op zolder tussen de opgeborgen kleding of tussen de rijst in de voorraadkast.


Overdag kom je de motten meestal niet tegen, want dan hebben ze zich verstopt. De levensmiddelen motten worden anders aangepakt dan de kledingmotten. Opsporen van de plek waar de motten vandaan komen is daarom een vereiste voor de juiste manier van bestrijden. Wanneer u plotseling last heeft van rioolmotten in huis, dan kan dit duiden op de aanwezigheid van rioolproblemen. Ongedierte komt in principe altijd in uw woning terecht door een specifieke situatie die dit in de hand werkt, zoals stilstaand water of rottende vuilresten en etenswaren.


Als we het over motten hebben, weten de meeste mensen wel wat voor diertjes. Motmuggen, of rioolvliegjes komen daarom ook vaak voor in de badkamer. Ik schrok hier erg van en ging toen zoeken waar ze vandaan kwamen.

WAAR komen die nou ineens vandaan er lag geen eten geen afval en ik heb werkelijk alles nagekeken maar kan niks vinden. Op wit papier zie je al snel afvalproducten van de mottenlarven als die aanwezig zijn, zoals tunnelvormige spinsels en korrels. Er zijn dingen waar motten niet van houden: licht, schone kleren en gestoord worden. Komen de motten terug ondanks de maatregelen die je hebt genomen, dan kan het zijn dat ze hun eitjes in de muren leggen of op andere plekken waar je met een spons niet bij kunt komen.


Deze zal zwaardere middelen inzetten om van het probleem af te komen. Heb je jonge motten in bepaalde kledingstukken of dozen aangetroffen? Veruit de meeste motten worden niet aangetrokken door water, dus met de lekbak zal het waarschijnlijk niets te maken.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Maden zijn larven van vliegen en muggen. Vliegen leggen graag eitjes op etensresten en uitwerpselen.


Een vlieg legt een paar honderd eitjes. Noten zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt waarschijnlijk wel een voorkeur voor bepaalde soorten. Weet je ook waar deze noten vandaan komen ? In deze blog gaan we verschillende soorten bij langs om te ontdekken wat hun herkomst is, waar ze geteeld worden en waar ze het beste groeien.


Amandelen vormen de zaden voor de amandelboom. Een komeet kan een doorsnede van wel kilometer hebben en bestaat uit ijs, gas, stof en gruis. Eenmaal dicht bij de zon sublimeert een deel van de materie en vormt een langgerekte staart van miljoenen kilometers lang.


Kledingmotten leggen hun eitjes bij voorkeur op een donkere plek waar ze niet. Over de hele wereld zijn er katten. Klein, groot, wilde en tamme katten. De gemeenschappelijke voorvader is in het wild te vinden. De meest voorkomende levensmiddelen motten in huis zijn de vruchtmot, de indische meelmot en cacaomot.


Levensmiddelen motten bestrijden. Van deze levensmiddelen motten komen bij ons ook nauwe verwanten voor zoals de grote en grauwe meelmot en de tropische cacaomot. Zolang er niets in de feromoon vallen zit zou ik geen bestrijdingsdienst inschakelen. Zorg er wel voor dat de vallen staan op de plek waar de motten aanwezig zijn. Er zijn soorten vallen: voor kleding motten en voor levensmiddel motten.


Ik maak op uit uw verhaal dat u vallen voor kleding motten heeft gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.