woensdag 23 oktober 2019

Zeemeermin spelletjes zwemmen

Bestel je nieuwe spel uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Vaak kunnen ze ook prachtig zingen. Zeemeerminnen zien er altijd prachtig uit. Kun jij de zeemeerminnen mooi aankleden? Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken.


Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen?

Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio. Kinderen leren zwemmen als zeemeermin spelletjes. Tijdens deze dagen ga je met een monovin en een echte zeemeerminnenstaart leren zwemmen als een zeemeermin. We gaan ook kamp onderdelen doen in zeemeerminnen thema, zoals: op tutten als zeemeermin , Mermaid-disco, spelletjes om te testen de je genoeg weet over de zeemeerminwereld en film kijken!


Leer zwemmen als zeemeermin Oceana tijdens het zeemeerminfeestje. De kinderen krijgen een echte zeemeerminnenstaart en een uur lang les. Eerst in het ondiepe en als het goed gaat in steeds dieper water. Kunnen ze zwemmen als een echte zeemeermin ? Daarnaast mogen ze zonder staart zolang als ze willen zwemmen in het recreatiebad.


Welk meisje droomt er niet van? Kies jouw favoriete zeemeerminnenstaart uit ons ruime assortiment. In dit leuke onderwater aankleedspel is je meerminmodel op zoek naar een look om te zoenen. Milou doet de zeemeermin staart niet meer uit, ze gebruikt het ook als verkleedjurk.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment spellen. Meer speelplezier met elkaar!

Hoe leer je zwemmen als een zeemeermin ? In Beek in de provincie Gelderland kun je dat nu leren tijdens een echte zeemeerminnen -zwemles. Onze eigen professionele instructeur neemt je mee naar de onderwaterwerel en leert je echt zwemmen als een zeemeermin. Buiten het zwemmen zelf, gaan we de techniek verfijnen, leren hoe we snel een staart uitdoen, en wat we allemaal nog kunnen beleven met de zeemeerminnenstaart.


Vier je zeemeermin kinderfeest bij ons! Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin ? Laat dan nu jouw droom uitkomen met ons zeemeerminfeest. Onder begeleiding van een instructeur nemen we jou mee in dit onderwateravontuur.


Een bijzonder feestje om niet te vergeten Een geweldige ervaring samen met je vriendinnen en vrienden, waarbij jullie leren zwemmen met een vin en leuke spelletjes doen. Als afsluiter maken we een mooie groepsfoto! Prinsessen spelletjes beschikbaar. Het Sportfondsenbad Amsterdam Oost heeft er, heel slim, zeemeermin of haai zwemmen van gemaakt.


Zo bereik je ook meteen de doelgroep waarvan zeemeermin zwemmen geen meisjesdroom was. In dit zwembad bieden ze voor kinderfeestjes pakketten aan, inclusief lunch en drinken. Of een workshop zeemeermin. Een zeemeermin eet natuurlijk allerlei eten afkomstig uit de zee.


Je kan bijvoorbeeld denken aan vissticks. Als snoepje tussendoor kun je een paar wine gum haaien vangen, die vallen vast in de smaak bij kleine snoepgrage zeemeerminnen. Blauwe limonade is een passend drankje voor de zeemeerminnen.


Is het jouw grote droom om eens te zwemmen als een zeemeermin of haai ? En doe je dit het liefste met vriendjes of vriendinnetjes ? Check dan zeker de verjaardagsfeestjes die we aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.