woensdag 30 oktober 2019

Water speeltoestellen

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Waterspeeltoestellen Zoals eerder gezegd zijn waterspeeltoestellen érg geliefd bij kinderen van alle leeftijden. We noemen bijvoorbeeld het waterra een kleiner waterspeeltoestel waarmee het individu zich prima kan vermaken.

Assortiment water speeltoestellen. Naast bovengenoemde waterspeeltoestellen hebben we ook waterspeeltuinen. Dit zijn vrolijke speelhutten met één of meerdere glijbanen en onze familieglijbanen. Openbare zand en water speeltoestellen.


KOMPAN’s sand and water stations encourage children to play together. They learn to take turns and observe how their peers unfold their creativity. Zand- en waterspeeltoestellen voor een natuurlijke speelplek.


Wij ontwerpen en realiseren graag uw speellandschap.

Een speeltoestel voor in de tuin is ontzettend divers! Wij informeren je graag over alle keuzes die je hebt op het gebied van het model, de houtsoort, het zelf. Goede Speelprojecten is leverancier van kwalitatieve en duurzame speeltoestellen en trampolines voor schoolplein, speeltuin en open ruimte in Nederland en België. Met aantrekkelijke ontwerpen die zijn afgestemd op zowel doelgroep als omgeving.


Welkom bij de nummer één voor duurzame en veilige speeltoestellen ! Het is geen geheim meer: lichaamsbeweging en spelen is essentieel. Met een groot assortiment aan waterattracties die met elkaar gecombineerd kunnen worden middels trappen, plateaus en daken, wordt iedere waterspeeltuin een groot succes. Kinderen willen hier zeker nog eens vaker komen spelen! Met een keuring speeltoestellen door TÜV Nederland bent u verzekerd van betrouwbare en veilige speeltoestellen.


Speeltoestellen om te spelen met zand en water voor openbaar gebruik. Je wilt natuurlijk de verdrinkingskans minimaliseren. Indien water wordt ingezet als een schokdempende ondergron zal het waterniveau ook zo constant mogelijk gehouden moeten worden. Er is namelijk niet veel water nodig om verdrinking te veroorzaken. Als kinderen naar hartelust met water en zand tegelijk kunnen spelen, draagt dit uitstekend bij tot de ontwikke­ling van hun fantasie en creativiteit.


Water is een natuurlijk element dat bij kinderen net zo geliefd is als zand. Zand en Water speeltoestellen. Outdoorspeelgoed denkt graag met je mee.

Onze zandbakken als waterspeeltafels zijn in verschillende designs en formaten leverbaar. Wij hebben een aantal standaard zand- en watertoestellen in ons assortiment opgenomen, maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. In het Buffalo zand en water speeltoestellen assortiment vind je houten en kunststof zandbakken, zand- en watertafels, picknicktafels en modderkeukens van bekende merken als Plum, Toyrific, TP Toys en Paradiso Toys. De houten zand en water speeltoestellen zij gemaakt van kwalitatief hoogstaand FSC gecertificeerd hout. Alle waterspelelementen zijn volledig uit RVS, voor de steunpalen kan er gekozen worden uit RVS of gelamineerd Robinia hout.


Amuseer u met uw familie in het waterpretpark van La Plaine Tonique: verwarmd zwemba buitenbaden en peuterbaden, waterspeeltoestellen en glijbanen! Aqua Drolics,dé producent van spectaculaire water speeltoestellen en -producten! Bij waterspeeltoestellen is het ook van groot belang dat er wordt nagedacht over de schokdemping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.