donderdag 26 mei 2016

Allux brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Shop direct brievenbussen online.

Beslist de laagste prijzen. Vaak vindt men de brievenbus een niet zo belangrijk onderdeel van een gebouw. Vergeten wordt dan dat men er vaak iedere dag mee te maken heeft en de brievenbus juist daarom eigenlijk een echte blikvanger zou moeten zijn. Postunit weet alles van brievenbussen en postunits. Wij adviseren en begeleiden u van ontwerp tot aan realisatie.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Dit model brievenbus is speciaal ontwikkeld met het oog op smalle portie. De standaard bestaat uit twee palen, die uw brievenbus een prachtige moderne uitstraling geven.

In onze webshop staan brievenbussen van de merken Bobi, Heibi, Nostalux, Cofa en Safepost maar ook budget brievenbussen voor een zeer voordelige prijs. Compleet assortiment pakketbrievenbussen, voor bezorging van uw pakketjes als u niet thuis bent. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dé online Brievenbus winkel van Nederland.


Betaal slechts € verzendkosten. We trachten u uit elke serie welke in de webshop staat een model te tonen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk 1allux brievenbussen.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Deze ruime pakketbrievenbus is strak vormgegeven en biedt veel ruimte voor pakketten. Deze brievenbus is dus ideaal als u veel brieven en pakketjes ontvangt. Echte Scandinavische kwaliteit ! Bij deze brievenbus krijgt u vijf platen in verschillende kleuren. U kunt dus zelf kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Het is zelfs mogelijk om de brievenbus eens in de zoveel tijd een andere kleur voorkant te geven. Ontvangt u veel kranten, folders of pakketten?

Als u op vakantie gaat, biedt deze brievenbus veel ruimte om uw post te bewaren tot u terug bent. Deze pakketbrievenbus is gemaakt van sterk, gegalvaniseerd staal. Allux Allux brievenbus allux 4zwart brievenbus allux 4zwart brievenbus allux 4zwart Eenvoudige brievenbus De Allux 4is een eenvoudige brievenbus , die gemaakt is van staal. De postbezorger kan de post gemakkelijk via de klep aan de bovenzijde in de brievenbus stoppen.


Allux maakt brievenbussen voor de exclusieve markt veelal door Scandinavische c. Deense architecten en of kunstenaars. De Allux modellen hebben meestal een robuust uiterlijk met een mooi design vormgeving. Gratis bezorging NLBE. Allux heeft vijf verschillende productielijnen voor hun brievenbussen en daarnaast nog een assortiment met standaards. Dit is handig als de brievenbus dichter bij de weg geplaatst moet worden, of simpelweg omdat het zo mooi staat.


Pakketbrievenbus Allux 6is de oplossing voor het ontvangen van grote hoeveelheden post en pakketjes. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De extra grote boveninworp heeft een formaat van 100x 2x 2mm, waardoor met gemak ook de grotere pakketten van online aankopen ontvangen kunnen worden. Gemaakt van gegalvaniseerd poedercoat staal. Voorzien van een Euro Lock cilinderslot incl.


Ideale oplossing voor pakketten of online bestellingen als u niet thuis bent. De bode deponeerd het pakket veilig in uw brievenbus in de tussentijd kan. Naast de post is er bij deze bus ook een vak voor kranten en pakketjes. Deze kast bevat een RUKO slot met sleutels. Brievenbus Allux 2is een strak makkelijk Deens model zoals iedereen hem wel kent.


Outlet Sale bij Brievenbus Webshop, koop nu uw brievenbus met kortingen oplopend tot wel ! Of bezoek onze showroom in Zutphen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.