woensdag 11 mei 2016

Puinriek shovel

Nieuwe shovels op voorraad. Levering op locatie binnen enkele dagen. Bekijk hier onze heftrucks. Meer weten over Willtrade? Bespaar tot wel via kiesproduct.

Hekamp heeft een uitgebreid assortiment voor uw verreiker of shovel. Eurotrac wcompactlader jaar fabrieks garantie nieuwe shovel voor gebruikte prijs en direct uit voorraad leverbaar,. SP16_VBINVL_D65_HVoorbereiding tbv inlegvel tbv Puinriek SPDH55.


Voor het geval er evt achteraf een inlegvel gekocht word. SP16_OPZ_D65_HSet demontabele opzetschotten tbv Puinriek SPDH55. SP16_OPLT_25MM Oplastand mm tbv Puinriek SPserie.


Geadviseerde hefcapaciteit machine tot Ton.

The Grab Specialist ontwerpt en produceert ook Puinrieken. Deze Heavy Duty Puinrieken zijn zeer geschikt om te werken in grond met stenen. De Puinrieken zijn vervaardigd uit hoogwaardige slijtvaste staalsoorten en zijn uitgevoerd met verwisslbare tandpunten. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan! Worden ingezet als schuifblad en tevens voor o. Bel ons voor de prijs en aansluiting.


Daarnaast is er ook nog de riekbak of puinriek die erg handig is voor het laden van puin of straatstenen. Volvo, Caterpillar, Weidemann etc. Een shovel of wiellader, ook wel laadschop of grondverzetmachine genoem is een machine die onder andere gebruikt wordt bij het grondverzet. Er kunnen in de hefarm verschillende voorzetstukken gehangen worden, zoals een dichte bak, puinbak, palletvorken, stenenklem, hijsmast, stenenrotator of een veegbezem.


Zeer degelijke puinbakken. Spijlen zijn uit een stuk gezet. Voorzien van zeer breed voorzetmes, zo heeft u zicht vanuit de shovel op het mes! Afstand tussen de spijlen: 40MM.


In het algemeen is een puinriek wat steviger uitgevoerd dan een gewone graafmachinebak, dit in verband met de uit te voeren werkzaamheden.

Een passende puinriek wordt gemaakt op basis van het hefvermogen en bedrijfsgewicht van de betreffende graafmachine. Voor verladen, egaliseren, zeven en breken van gron puin en bestratingsmaterialen. Wiellader laadschop shovel puinbak riekbak nieuw en tweedehands occasie gebruikt te koop op Werktuigen. Geleverd met 13-polige stekker achterzijde, 1x extra hydraulische functie. Doordat je er snel opspringt is de mini- shovel vaak een praktisch vervoersmiddel op en rond het erf.


Iedere koper zal zich erin herkennen dat er na verloop van tijd een heel arsenaal aan (zelfgebouwde) uitrustingsstukken op het erf te vinden is. Van boxenstrooier tot balenklem en van puinriek tot voerschuif. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving.


Sorteergrijper, puinbak, graafbak, grondschaaf, egaliseerhark en nog veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.