dinsdag 24 mei 2016

Hotel de duif in lisse

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Vergelijk en spaar tot. Verzamel Expedia Rewards punten en bespaar. In het centrum van bloemenstad Lisse ligt driesterrenhotel De Duif.


Met z’n kamers is dit hotel geschikt voor families, maar ook zakelijke reizigers. Het hotel ligt op steenworp afstand van De Keukenhof. With its rooms, this hotel is suitable for families as well as business travelers.


Im Zentrum der Blumenstadt Lisse liegt das Dreisternehotel De Duif. It goes through Lisse , you would just need to ask the driver where to get off. Among the facilities at this property are a 24-hour front desk and a shared lounge, along with free WiFi throughout the property.

The hotel features family rooms. KortoLisse is een prima plek voor een vakantie of zakenverblijf! Wereldberoemd is de bloemententoonstelling Keukenhof, die in het voorjaar veel toeristen trekt. Het ligt op loopafstand van het bekende landgoed Keukenhof.


Wij kwamen vroeg in de avond aan. De tv werkte niet na behoren, signaal viel wel of de antenne was niet goed aangesloten. Heeft een top ligging lekker centraal in een leuke drop genaamd Lisse. De manager en het personeel doen er alles om je welkom te heten. IK kan hotel de lis van harte aanbevelen aan zakenreizen, gezinnen en stelletjes.


Ze hebben voor ieder wat wils. Controleer de beschikbaarheid van kamers. Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs.


Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Location was excellent - just a short walk away. Lots of shops and restaurants on the doorstep. Bedroom was small but the beds very comfortable.


Cold buffet breakfast with plenty to choose from.

Verblijf in Lisse bij dit met sterren beoordeelde hotel voor zakenreizigers. Geniet van voorzieningen als gratis wifi, gratis parkeerplaatsen en ontbijt. Uit onze beoordelingen blijkt dat gasten enthousiast zijn over de wifi en het behulpzame personeel. In de buurt vind je trekpleisters als de Keukenhof en Museum De Zwarte Tulp. Dit driesterren hotel ligt midden in Lisse.


De Duif is geschikt als familiehotel voor vakantie of een weekendje weg en ook voor zakelijke reizigers. Er zijn verschillende kamers van junior tot senior Suite, van tweepersoons tot drie persoons kamers. In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Gelegen in het hart van de schilderachtige.


Bekijk onze aanbiedingen voor een goedkoop weekend in een van de hotels in Lisse. Zoek naar hotels in Lisse. Via een van de volgende methoden kun je eenvoudig hotels op Expedia.


Hotel de Duif , Lisse , Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.