donderdag 19 mei 2016

Revalidatiecentrum overtoom amsterdam

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Ruime Keuze Hotels in Amsterdam. Reade is hét centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam en omstreken.


Revalidatiecentrum overtoom amsterdam

Elke dag zetten ruim 7professionals zich met plezier in om mensen te helpen het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Op bezoek gaan is prettig en bovenal belangrijk voor de cliënt.


Het biedt vaak een welkome afleiding. U bent dan ook van harte welkom. Bij Reade staat gastvrijheid voorop. Onze kliniek op hoofdlocatie Overtoom heeft tal van faciliteiten waaronder een gezellig café en een restaurant met een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment.


Naast onze twee hoofdlocaties in Amsterdam , aan de Overtoom en de Dr. Jan van Breemenstraat, bieden wij specialistische zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kindercentra, scholen en verpleeghuizen in Amsterdam en omstreken. Revalide Amsterdam is gevestigd in het pand van Gezond in Zuid. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland revalidatiecentra in Amsterdam bekend.


Het gemiddelde cijfer van alle revalidatiecentra in Amsterdam is een 8. Fysio centrum Amsterdam is niet alleen een fysiocentrum. Wij zijn namelijk tevens een revalidatiecentrum in Amsterdam Centrum, Zuid en Osdorp. In het sportcentrum maken wij gebruik van de nieuwste apparaten, losse oefenmaterialen en trainingszalen. Revalidatie in Amsterdam na een operatie of andere ingreep?


Hier kun je terecht voor orthesen, prothesen, steunkousen en kleine orthopedische voorzieningen. Onze vakwerk specialist John Brandsen maakt op deze locatie de meest levensechte prothesen met behulp van siliconen techniek. Het bezoekadres van FCA West is Baarsjesweg 2of de Overtoom in Amsterdam. Wanneer u klachten heeft die zijn veroorzaakt door een operatie, ziekte, ongeluk of (sport)blessure, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer functioneren zoals u altijd deed.


De locatie ligt aan de Overtoom , met veel winkels en restaurants. Aan de andere kant van het terrein is het Vondelpark, waar gewandeld en gefietst kan worden. Het revalidatiecentrum Reade bevindt zich een paar honderd meter verder op de Overtoom.


Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten aldaar. Parkeergarage ParkBee – Overtoom Amsterdam ligt op de Overtoom. Deze parkeergarage heeft een bijzonder concept. Je parkeert er zeer goedkoop zowel per uur als per dag.


Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Mis de Aanbieding van de Dag niet.


Boek uw hotel nu, tot korting! Reade, revalidatiecentrum vacatures in Amsterdam. Junior Analyst, Financial Planning Analyst, Marketing Intern en meer op Indeed.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Zwemles bij zwemschool Zwemm in Amsterdam , aan de Overtoom , in kleine groepjes en elke les kijkles. Reade, locatie Overtoom in Amsterdam , Noord-Holland. Haal je A, B en C onder begeleiding van een fysiotherapeut en. De Overtoom is een straat in het stadsdeel West in Amsterdam , tussen de Stadhouderskade en de Amstelveenseweg.


Langs de Heiligeweg liep de Heiligewegsevaart, later de Overtoomsevaart genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.