vrijdag 13 mei 2016

Motten vangen

Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Motten vangen en doodslaan valt nog niet mee.


Hiervoor kunt u ook een stofzuiger gebruiken zonder zuigmond.

U houdt dit in de buurt van de mot. De mot wordt vanzelf in de slang gezogen. Zo kunt u ook motten van lamellen en gordijnen afzuigen.


Het is na enig oefenen zelfs mogelijk om motten uit de lucht op te zuigen. Ook is het verstandig om mottenvallen of vliegenlampen te gebruiken om zo veel mogelijk motten weg te vangen. Dit is een openklappende klep in de afvoergoot van het dak.


De strip is geïmpregneerd met feromonen en een kleefstof om motten te vangen en verdelgen.

Feromonen zijn namelijk lokstoffen die motten aantrekken. Als een mot op het kleeflint gaat zitten, dan kan ie er niet meer af vliegen. Kortomotten -bestrijding!


Plaats een kartonnen doos met een pluk onbehandelde wol in de kast. Haal iedere week de val leeg en ververs de vulling. Meer natuurlijke ongedierte bestrijding van o. De Buxus heeft het de laatste jaren hard te verduren, met tal van ziekten en plagen die het op deze mooie plant gemunt hebben. Velen hebben dan ook de moed opgegeven en gingen op zoek naar alternatieven. Maar wist je dat er een ecologische bestrijding bestaat voor de buxusmot?


Op deze pagina wordt uitgelegd hoe motten te voorkomen en te bestrijden. Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Voorkomen is natuurlijk beter dan bestrijden. Kijk tweedehands wollen kleding, bont, wollen dekbedden, etc.


Heb je nog steeds last van motten , ook al heb je alle etenswaren weggegooi zet dan vallen neer met een lokstof die feromonen bevat. Deze vallen zijn voorzien van een kleefstof waardoor motten direct vast blijven zitten en niet meer weg kunnen vliegen. Een stofzuiger kan handig zijn om motten te vangen , maar let op: hiermee pak je het probleem maar deels aan.

De motten kunnen dan wel geen eitjes meer leggen, maar de broedplaatsen zijn nog wel aanwezig. Daaruit kunnen weer nieuwe motten ontstaan die eitjes gaan leggen. Gebruik mottenvallen om de volwassen motten te vangen. Stofzuig regelmatig in de kast waar u motten , larven of schade heeft aangetroffen, om de larven en eitjes te verwijderen. Was al uw kleding en andere stoffen in het besmette gebie zoals lakens, handdoeken en dekens.


Ik verwachtte meer muggen dan motten , maar het was geweldig: ruim 1soorten. Uiteraard veel soorten van natte gebieden, zoals het machtig mooie Moerasduiveltje. Alleen al omwille van de naam zou ik die in mijn tuin willen. En een tuin zoals die van Ini wil ik ook wel. Azijn is één van de natuurlijke manieren van motten bestrijden.


Het advies is om een bakje heet water te mengen met evenveel azijn. En dat zet je dan in de kledingkast. Ook dit is een natuurlijke methode tegen motten. Bovendien ruikt lavendel nog lekker ook.


Ook de motten worden aangetrokken tot het uv licht van de insectenlamp. Eenmaal binnen in de lamp worden zij gedood door elektrocutie of blijven zij plakken aan een kleefplaat. Hierdoor bestrijdt u vele motten in een groot gebied. Wij verkopen vliegen- en insectenlampen in verschillende vormen en maten voor elke situatie en budget, binnen en. Wanneer de mottenvallen de motten niet kunnen vangen dan is het beter je laatste toevlucht niet in insectensprays en chemische geurballen te zoeken.


Deze producten hebben werkzame stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je kleding, maar ook voor je gezondheid. Hoe gaat het weghalen van motten in zijn werk? Met deze stevige herbruikbare mottenval kunt u motten vangen en monitoren. Door het gebruik van verschillende feromonen kan deze val gebruikt worden voor diverse soorten motten , zowel binnen als buiten. U koopt deze val leeg, u kunt de feromonen en eventueel de lijmstrips los bij bestellen.


Professionele mottenval voor binnen en buiten gebruik. De Cyclone Pro wordt veel in de tuin geplaatst maar kan ook gemakkelijk neergezet worden op het balkon of in huis. De multi functionele mottenvanger mag ook meegenomen worden op vakantie.


Bijvoorbeeld op de camping. Hij vangt motten als geen ander. Ziet u een enkele keer een paar motten vliegen dan kunnen deze motten ook van buiten komen.


Vliegen er van dezelfde soort elke dag meerdere motten ron dan heeft u waarschijnlijk een mottenplaag. Kledingetende motten worden meestal aangetroffen in ruimtes waar wollen kleding, lederwaren, bont of veren aanwezig zijn. In onze anti motten webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc.


Gaten in een mooie lamswollen trui of grote aangevreten stukken in een dure wollen jas zijn de stille getuigen van wat motten kunnen aanrichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.