maandag 23 mei 2016

Brievenbus plaatsen

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De plaats De belangrijkste eis is dat uw brievenbus zo dicht mogelijk aan de openbare weg staat. Wanneer uw brievenbus in of aan uw woning zit, dan mag de afstand die de postbezorger moet afleggen vanaf de openbare weg naar uw brievenbus niet meer dan meter bedragen.


Voor het plaatsen van een brievenbus gelden verschillende regels. U zult een zelf een buitenbus moeten plaatsen wanneer uw woning minstens tien meter is verwijderd van de openbare weg. De voorkeurshoogte van een brievenbus bedraagt 1. Is dat niet haalbaar vanwege het model van de deur, dan mag de gleuf ook lager of hoger komen.


Meestal is dit bij de erfafscheiding.

Zo is de brievenbus goed toegankelijk voor de postbezorger en kan je post zo snel mogelijk worden bezorgd. Wij leveren prefab betonnen brievenbussen in diverse modellen en kleuren. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het weer, of bijvoorbeeld de plaatsing van de brievenbus. Meet de afstand op tussen de onderkant van de brievenbusstaander en de brievenklep van de brievenbus. Om de brievenbus te bevestigen heeft u een harde ondergrond nodig.


Bijvoorbeeld een betonvloer of een zware betontegel. Doe de mee geleverde keilbouten in de gaten. Zorg er voor dat de gaten in lijn staan met de brievenbus. Plaats nu de brievenbus en controleer of deze recht staat. Als u een brievenbus wilt plaatsen kan dit niet zomaar, er gelden namelijk verschillende regels voor.


Daarnaast zijn er verschillende regels voor de gewone brievenbus als voor de buitenbus. Wanneer uw woning minstens tien meter van de openbare weg is verwijder dient u zelf een buitenbus te plaatsen. Het is mogelijk voor elke “matig handige doe-het-zelver” dit zelf te doen. Een brievenbus is vrij eenvoudig te plaatsen. Enkele tips voor het plaatsen van je brievenbus : Hoe een brievenbus op staander, IN de grond plaatsen ? Maak gestabiliseerd zan dit is een mengeling van schep cement en scheppen rijnzan licht bevochtigd.


Bij woningen met meer dan brievenbussen mogen de brievenbussen ofwel aan de voordeur ofwel op de benedenverdieping op een vlot toegankelijke en goed verlichte plaats worden aangebracht.

Toegankelijk De toegang tot de brievenbus moet altijd vrij en zonder gevaar zijn. Kies uit 1producten vanaf € 299. RVS brievenbussen , Engelse brievenbussen en PTT brievenbussen aangeboden en gezocht. Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Heb je liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan?


Je vindt elk type of model in onze shop. Of je nou van kleur houdt, van klassieke Engelse modellen of toch liever voor een Amerikaanse brievenbus gaat waarbij het herkenbare rode klepje naar boven of beneden kan als de post is bezorgd. Gemetselde prefab brievenbus.


Afmetingen 55x5 hoogte 1cm. Voorzien van hardstenen of RVS brievenplaat en natuurstenen paalafdekker. Tevens voorzien van een aluminium deurtje met slot. Te verkrijgen in gele- of rode steen. Andere steensoorten op aanvraag.


Eventueel door ons te plaatsen. Als je een brievenbus in je (voor)tuin wilt plaatsen , kan je ervoor kiezen een brievenbus op paal te nemen. Deze worden ook wel standaarden, staanders of voeten genoemd. Vaak kan je de brievenbus dan met schroeven aan de grond verankeren, zodat hij bij harde wind overeind blijft staan.


Zoek verkooppunten of bestel accessoires direct in onze webshop. Tegenwoordig is een brievenbus bijzonder modieus. Het blijft even eenvoudig om post te ontvangen, al valt zo’n brievenbus niet meer op. Tenzij je er net voor kiest om een stijlvolle staande brievenbus te plaatsen : ook dan heb je heel ruime keuze. Maar wat is nu nog belangrijker bij de aankoop van je brievenbus ? De vorm en de kleur van de brievenbussen moeten zodanig zijn, dat verwarring met voor het publiek bestemde brievenbussen van de houder van de concessie niet mogelijk is.


Brievenbus kopen bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.