woensdag 11 mei 2016

Barbecue party service

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Specialistisch advies nodig? Barbecues - vanaf € 2online!


Wij verzorgen complete barbecue - en koekmetpartijen en koud- en warm buffetten. Niet alleen het vlees, de sauzen, rauwkosten, salades en het stokbrood.

In ons assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue of gourmet voor elke gelegenheid. Bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Met meer dan jaar ervaring regelt A-Z keer op keer een perfecte barbecue. En bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Een receptie, bedrijfsfeest, reünie of organiseert u een festival, een buurtfeest, BBQ of bruiloft?


Partyservice Jovel is u graag van dienst. Als full service cateraar bespreken we daarom graag uw wensen voor barbecue , familiefeest, communie, bruiloft of andere gelegenheid. Wij leveren altijd maatwerk om volledig aan te kunnen sluiten bij uw verwachtingen.

Ook vind u bij ons vernieuwende concepten zoals het Pulled Meat-concept en de Happiepan. Met A-Z Gourmet wordt samen eten lekker makkelijk. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Meer geluksmomentjes buiten!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wij vermarkten al meer dan jaar barbecue - en gourmetpakketten voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederlan. Bent u op zoek naar hoge kwaliteit barbecue vlees inclusief salades, sauzen stokbrood e. Bielderman Catering aan het juiste adres. Alle barbecue Party ’s worden inclusief professionele barbecue , gas, borden en bestek bij u geleverd! Luxe vleessoorten, verse vis en heerlijke groenten: voor iedere prijsklasse is er een arrangement met ambachtelijke gerechten.


Dit is al mogelijk vanaf € 2per persoon. De Mega BBQ werd in opdracht van de Postcode Loterij op evenement Zand in Almere georganiseerd. GRATIS bezorgd in heel NL, BE en grensgebied DE.


Compleet met alle materialen. Wil je BBQ catering met full service ? Dat kan, is geen enkel probleem bij de BBQkampioen.

Wij kunnen jouw gehele party catering verzorgen. En dan maakt het niet uit hoe groot je party is. We kunnen partijen van tot 3. Een barbecue is het onbetwiste hoogtepunt voor elke groep die iets heeft te vieren. Van enkele tientallen familieleden en vrienden in een achtertuin tot honderden gasten in een partytent.


Bel of mail nu voor een scherpe offerte. Catering, hapjes, broodjes, buffetten en meer eenvoudig bestellen en bezorgen. Deze BBQ-pakketten worden compleet verzorgd inclusief salades, sauzen, fruit, stokbrood en kruidenboter. Ook worden de barbecue pakketten bij u thuis bezorgd inclusief borden, bestek, barbecue etc.


Party en verhuurservice Jos Saes kan de organisatie van uw feest en vele andere evenementen niet alleen vlotter doen verlopen, maar die gelegenheden tot onvergetelijke evenementen doen uitgroeien. Wij hebben verschillende barbecuepakketten op het menu staan. Binnen ons verzorgingsgebie bezorgen wij deze pakketten gratis vanaf besteding van 15- euro.


Ambachtelijk vlees, verse vis en knapperige groenten: met barbecue catering bij Party Service Versluis bent u verzekerd van een feestelijke avond met heerlijk eten. Samen eten is samen genieten. Met een gezellige barbecue op een zwoele zomeravond of een sfeervol gourmetfeest met al je vrienden of familie aan tafel.


Maar samen eten betekent ook: veel boodschappen, alles regelen en een berg afwas achteraf. Gelukkig is dat niet meer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.