dinsdag 24 mei 2016

Tuin zwembad

Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden. Vind zwembad aanleggen als je nu zoekt. Jouw nieuwe favoriete tuin zwembad kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. In onze zwembad winkel bieden wij een ruime keuze goedkope zwembaden in diverse afmetingen.


Fonteyn biedt alle mogelijkheden voor een heerlijk zwembad in uw eigen huis of tuin.

Met onze zwembaden kunt u dagelijks genieten, samen met vrienden of familie. In onze grote Outdoor Living Mall staat ons brede assortiment zwembaden opgesteld. Onze ervaren medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Voordat je een zwembad in de tuin gaat plaatsen is het verstandig om van tevoren de opties goed te bekijken. Uiteraard speelt daarbij de ruimte in jouw tuin een grote factor.


Vaak wordt er gedacht dat je voor een zwembad in de tuin enorm veel ruimte nodig hebt. Bij Toppy denken we ook aan de kleinere tuinen. Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin.


Afhankelijk van je situatie bepaal je welk type zwembad het beste in jouw tuin past.

Heb je bijvoorbeeld kinderen is het raadzaam om te letten op de hoogte van het zwembad. Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte, bijvoorbeeld 51cm, 76cm , 107cm, 122cm en 132cm. Maar een prachtig privé zwembad van polyester, bouwkundig of een zwemvijver kan ook gerust boven de €30. Een zwemparadijs in eigen tuin , wie wil dat niet?


Daarnaast kun je tijdens de stijgende zomertemperaturen heerlijk afkoelen. Je hoeft geen enorme tuin te hebben, want zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Je eigen zwembad kopen voor in de tuin.


Wil je deze zomer genieten in je eigen tuin ? Hoe kan dat beter dan met een sauna, hot tub of zwembad ! Bij Praxis heb je een ruime keuze zwembaden. Bij ons vind je niet alleen vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar kun je ook een groot zwembad kopen voor het hele gezin. Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Zwembaden in alle soorten en maten.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Bekijk nu het grootste zwembaden assortiment van Europa en shop online. Van tuinhout tot sierbestrating!

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Dan moet je al snel naar een zwembad of naar het strand in de buurt van je stad. Veel mensen hebben dat helaas niet naast zich en daarom is een zwembad in de tuin een heerlijke uitkomst!


Hierdoor kan de afstand tussen de machinekamer en het zwembad in de tuin wel meter bedragen! Anders dan bij een binnenzwembad heeft het zwembad in de tuin te maken met seizoenswisselingen en dat vraagt om het nodige onderhoud. Zo moet een zwembad voordat de herfst begint al winterklaar gemaakt worden. Tuinen waarbij ruimte is voor een zwembad. Een heerlijk buitenleven waar men geniet van samen eten en drinken.


Ontdek hoe je een tuinontwerp met zwembad maakt en waar je op moet letten bij het aanleggen van een zwembad in de tuin. Met een eigen zwembad in je tuin kan je zalig ontspannen. Op deze website ontdek je verschillende soorten zwembaden , hun prijzen, aandachtspunten bij het aanleggen van een zwembad en veel voorbeelden van realisaties. Heb je besloten dat je zwembad in de tuin moet komen, denk dan goed na over de juiste locatie. Een plek in de zon is natuurlijk het beste omdat dat het luxegevoel versterkt.


Het kan echter zo zijn dat je tuin maar een beperkt aantal uren zon krijgt doordat hij klein is, hij niet op het zuiden ligt of dat er bomen in de weg. Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen. Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes. Op zoek naar verkoeling voor de hele familie?


Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.