donderdag 5 mei 2016

Draaipoorten prijzen

Op deze website vindt u een uitgebreide keuze van de modellen draaipoorten die u bij ons kunt bestellen. Daarnaast vind u bij Van Leur hekwerk niet alleen draaipoorten , maar ook andere inrijpoorten zoals schuifpoorten voor aantrekkelijke prijzen. Weet u niet precies wat u wilt dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.


Draaipoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingen. Een smeedijzeren poort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Bij BM Technics vindt u draaipoorten aan de scherpste prijs.

Dankzij de hoge mate van veiligheid die een draaipoort biedt, zijn ze ook zeer geschikt voor bedrijven- en industrieterreinen. Een draaipoort heet ook wel een inrijpoort, omdat het vaak wordt gebruikt als poort van een oprit. Onze stalen draaipoorten worden op maat gemaakt en kunnen zowel met handmatige als automatische bediening gekozen worden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Wij hebben verschillende hoogtes op voorraad.


Afmetingen: 1x 1Kleur:. De draaipoorten van Hoving Hekwerk zijn te onderscheiden door hun bijzonder robuuste, veilige kenmerken. De poortvleugels kunnen 1graden draaien en zijn horizontaal instelbaar.

De poorten bestaan uit een enkele of dubbele poortvleugel. Prijzen van poorten: Een overzicht. Er zijn heel wat verschillende poorten verkrijgbaar met verschillende afwerkingsopties. Bij het aanschaffen van een nieuwe poort is het dan ook heel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de verschillende poorten prijzen.


Hier vind je een handig overzicht van de prijzen per soort. Onze dubbele draaipoort biedt een betrouwbare afsluiting van doorgangen bij bredere overspanningen, ze zijn eenvoudig in het gebruik en onderhoudsvrij. Ook bij de enkele draaipoorten in aluminium geldt dat de maximumopening 4m is. Dit ongeacht de uitvoering, het uitzicht of de stijl!


Onze poorten zijn stuk voor stuk praktisch, robuust, vandalismebestendig en een lust voor het oog. Naast een breed scala aan oplossingen voor particulieren biedt Elreka ook een ruim assortiment van industriële draaipoorten. Op zoek naar een automatische draaipoort of van plan je bestaande draaipoorten te automatiseren? Prijs advies en automatisatie advies vind je hier.


Kies hiernaast het door jou gewenste model en vraag een vrijblijvende offerte aan. We maken onze draaipoorten op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen we de poorten in de door jou gewenste lengte en hoogte leveren. Bij De Poortexpert stelt u zelf een eigen draaipoort of schuifpoort samen. Kies voor een houten poort van kwaliteit.


Verkrijgbaar in verschillende modellen.

Het unieke aan houten draaipoorten is de natuurlijke uitstraling. Dubbele houten draaipoorten. Dit geeft een vriendelijk beeld voor het aanzicht van uw woning. Houten poorten kunnen zowel een gesloten als een open karakter hebben.


Bekijk onderstaand de verschillende modellen van houten draaipoorten die Elreka u kan aanbieden. Voor het elektrisch openen en sluiten van draaipoorten biedt Heras twee typen aandrijvingen, afhankelijk van de breedte van de poortvleugels. Ook dubbele draaipoorten kunnen elektrisch worden aangedreven. Beide poortvleugels krijgen dan een aparte aandrijving, maar worden synchroon door één besturingsunit aangestuurd.


Tuinpoorten op maat of uit voorraad Uitgebreid assortiment jaar uw tuinpoorten specialist! Hout, metaal, staal en met slot! Al onze schuifpoorten worden compleet afgeleverd met portalen en bevestigingsmaterialen en cilinderslot.


De schuifpoorten staan opgesteld op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.