dinsdag 17 mei 2016

Tuinslang aan de muur

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.


Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis.

Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor meter tuinslang. De andere muurhaspels van Gardena worden inclusief slang verkocht, zoals de Gardena Muurhaspeldie wordt geleverd met een slang van meter. Deze haspel wordt geleverd inclusief ‚‚n slangstuk en bevestigingsmateriaal. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox. Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze.


Hiermee kun je makkelijk je tuinslang verplaatsen. Heb je niet zoveel meters slang nodig, dan kun je voor een slanghaspel gaan. Deze kun je makkelijk oprollen en meenemen.

De wandbox is een handige ruimtebesparende optie. Een muurhaspel is een slimme en ruimtebesparende manier om je tuinslang op te bergen. Je bevestigt de slanghaspel aan de muur zodat je een vaste plek hebt om de slang op te bergen.


Ze zijn er in verschillende formaten dus kies een wandslanghouder die geschikt is voor de lengte van jouw tuinslang. Dat is de Compact enclosed Reel 25m van Hozelock. Daarbij zorgt de slanggeleider ervoor dat hij altijd netjes en zonder knikken wordt opgerold. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje.


Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. Als je klaar bent, rol je de slanghaspel weer op en kun je ‘m opbergen in de schuur. Heb je die ruimte niet, of wil je geen gedoe met dingen verslepen? Koop dan een wandslangenbox of slanghaspel die je aan de muur bevestigt. Een verrijdbare wagen kan ideaal zijn wanneer je van makkelijk opbergen houdt en een tuinslang op haspel werkt perfect wanneer je niet altijd de volle lengte nodig hebt.


Haspels zijn er voor aan de muur en op standaard. PostNL Pakketservice bezorgt de meeste pakketten op elk adres in Nederland. Bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 9.

Een nieuwe tuinslang kopen is bij Praxis altijd heel voordelig. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op tuinslangen. Met een goede tuinslang aanbieding van bijvoorbeeld korting wordt een nieuwe tuinslang aanschaffen extra voordelig. Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten! Bevestigt u liever een tuinslanghaspel op een vaste plek aan de muur , dan kunt u toch overal eenvoudig bij, want de bijgeleverde tuinslang heeft een lengte van meter en kan automatisch opgerold worden.


Ruimte besparen tijdens het opbergen kan eenvoudig met de platte Gardena tuinslanghaspel! Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregel bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50. Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken. De automatische tuinslanghaspel heeft een lengte van meter.


Dit maakt hem ideaal om water te geven in kleine tot middelgrote tuinen. Je moet uiteraard wel over een muur beschikken om de box aan te bevestigen. De voordelen van de muurhaspel met tuinslang : De wandslangenbox wenkt tot 180° voor een groot bereik, zonder knik in de slang.


Halloheb probleem met de muur van de burenonze muur is een schutting van houten panelen met een boog(dus niet recht bovenaan)langs hare kant staat een beton stenen muur ,zonder fundatie en met overhangende dekstenenmuur is 10cm dik en deksteen is 20cm breed en ligt dus op mijne houten muurnu heb ik paar maanden geleden gezien dat er een spleet. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De tuinslang box met meter tuinslang maakt sproeien eenvoudig en handzaam. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Zonder al te veel kracht kun je de slang uit de box trekken. Volg het weerbericht van uw regio en berg uw tuinslang en sproeitoestellen op vooraleer ze door de vorst kunnen stuk vriezen. Denk ook aan de buitenkraantjes en laat het water tijdig af. Na de laatste maaibeurt mag de grasmaaier weg voor zijn winteronderhoud.


Het klinkt goe en het is nog waar ook. Het duurt alleen wel wat langer dan het filmpje van Tommy Teleshopping laat zien. Geen spuitmond en geen kliksysteem voor de kraan Addertje onder het natte gras: er wordt geen afsluitbare spuitmond bijgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.