maandag 16 mei 2016

Redsun smartton wave

Hoogwaardige sierbestrating in diverse diktes en formaten, voorzien van een gewelfde geborstelde soft touch deklaag zonder facet, met afstandhouders, gehydrofobeerd. SE, smartton wave , smartton xs, smartton xxs, smartton xs linea, smartton nature wave , eliton supreme,bestrating, demiton. Als familiebedrijf zijn wij in jaar uitgegroeid tot een begrip op het gebied van bestrating materialen.


Zowel voor particulieren als voor hoveniers, straatmakers. In het productieproces worden state-of-the-art-technieken toegepast. SMARTTON SE WAVE heeft bovendien een gewelfde deklaag. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.


Deze siertegel is van een soft touch deklaag voorzien, zonder facet, en heeft een met roterende borstels bewerkt oppervlak. Snelle levering en professioneel advies! Voor de levensduur en stevigheid van de bestrating en voor hogere toepassingen van erfafscheiding is een goede fundering van belang. REDSUN heeft voor iedereen de juiste bestrating. Klik hier om de catalogus van de betontegels in te zien of te downloaden.


De tuintegels hebben een fijnstructuur toplaag met een gewelfd oppervlak. De tegels met een natuursteen look zijn zonder facet en voorzien van een afstandshouder. Voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag en afstandhouders, gehydrofobeerd en geïmpregneerd. Het oppervlak van de steen is met roterende borstels bewerkt waardoor de kleur versterkt wordt en het oppervlak fluweel zacht aanvoelt. Bij ons koopt u online tegen scherpe prijzen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen werkdagen bezorgd wordt.


Smartton Amiata Banenverband. Deze zorgt ervoor dat de opname van vocht en vuil minimaal is. De hele serie springt er uit om zijn mooie zachte en ook warme tinten. De oppervlakte wordt met roterende borstels bewerkt waardoor de kleur versterkt wordt en de oppervlakte fluweel zacht aanvoelt. De aanbiedingen pagina op onze website laat alle aanbiedingen van deze maand zien.


Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan een aanbieding per mail toesturen. Het is in meerdere diktes, kleuren en vormen te verkrijgen.


Deze look geeft de tegel een natuurlijke uitstraling. Redsun sierbestrating BETON. De tegel is in verschillende maten en diktes te verkrijgen. Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk levert materialen voor in de tuin, zoals sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinverlichting en tuinhuizen.


Dit heeft de fabrikant bewust gedaan zodat het speelse effect nog beter tot zijn recht komt! Zowel het oppervlakte als de randen van de tegels zijn gewelfd. Betonklinker Plaza strak Safari. Uw sierbestrating specialist! Fijne natuursteen toplaag.


Deze tegels zijn voorzien van een strakke en geborstelde deklaag. Bestratings wereld joure biedt u: smartton wave xxs 60x60x€2mde smartton betontegel van redsun. De betontegel is gehydrofobeerd en geïmpregneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.