vrijdag 27 mei 2016

Onderhoud kunstgras voetbalveld

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle kunstgrassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kunstgras. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Om kunstgras in een goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk.


Het juiste reguliere en specialistisch onderhoud is positief van invloed op de levensduur en de speleigenschappen van het veld.

Onderhoud kunstgrasvelden Onderhoud en gebruik 3. Silica Nova voor onderhoud kunstgras. Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten kunstgrasvelden. Denk aan tennisvelden, voetbalvelden , korfbalvelden en hockeyvelden. Een kunstgras voetbalveld is altijd in perfecte staat. Voetbalvelden van kunstgras zorgen namelijk voor een verzorgde en moderne uitstraling.


Het onderhoud van een kunstgras voetbalveld bestaat onder andere uit het verwijderen van zowel organische als niet organische materialen van het kunstgras vel het opschonen en egaliseren van de invulling en het opborstelen van de kunstgrasvezel. Wij luisteren naar de wensen van verenigingen, begrijpen de eisen van gemeenten en vinden – met onze kennis en ervaring – altijd de optimale oplossing. Hoe onderhoud je je kunstgras ?

In tegenstelling tot het onderhoud van echt gras, is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Bij het onderhouden van het kunstgras moet aandacht besteedt worden aan de volgende punten. Maar om ook uw kunstgras gazon in een goede conditie te behouden moet u wel wat kunstgras onderhoud uit voeren. Het schoonhouden van uw gras is het belangrijkste kunstgras onderhoud.


Zoekt u kunstgras accessoires zoals haken, instrooizan onderdoeken of tape? Bekijk hieronder al onze producten. Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. De grootste collectie kunstgrassen hier!


Ook kunstgras heeft onderhoud nodig, naast de wekelijkse veegbeurten is het aangeraden om tot keer per jaar gespecialiseerd kunstgras onderhoud uit te voeren. Kunstgrassen tegen de laagste prijzen. Met een vakbekwaam team voeren wij alle vormen van onderhoud aan kunstgrasvelden uit.


Wij zijn gespecialiseerd in kunstgras tennisvelden, hockeyvelden, voetbalvelden en korfbalvelden. Hierdoor zal je kunstgras langdurig mooi blijven. Deze eenvoudige tips helpen je met het onderhoud van je kunstgras : Borstel kunstgras regelmatig met een harde bezem zodat het mooi rechtop blijft staan en blaadjes, takjes en zaadjes verwijderd worden. Als deze blaadjes, takjes en zaadjes blijven liggen kan er namelijk onkruid ontstaan. Over kunstgras wordt vaak gedacht dat het geen onderhoud nodig heeft.


Dit onderhoud is over het algemeen echter minder intensief en kost minder tijd en geld. Daarnaast is het benodigde onderhoud voor kunsgras beter te.

Dit is echter een wijdverbreid misverstand. Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het minimaal onderhoud nodig heeft. Met name in vergelijking met het onderhoud van gewoon gras. Dat moet onder andere gemaai bemest, geverticuteer bijgezaaid en besproeit worden.


Door het opstellen en uiteraard ook naleven van de gebruikersregels is het mogelijk om te besparen op de onderhoudskosten. Ook bij kunstgrasvelden geldt: “voorkomen is beter dan genezen”. De algemene stelregel is: Houd het kunstgras altijd zo schoon mogelijk. Spelers veroorzaken veel van de vervuiling van het kunstgrasveld. Het voordeel van dit onderhoud is dat je de vezels terug mooi rechtop zet.


Kleine bladeren kan je wegblazen of opzuigen met onze handige kunstgrasstofzuiger. Zo voorkomt u de groei van onkruid tussen het kunstgras. Laat allerhande afval niet slingeren en verwijder het regelmatig.


Het gebruik van een hogedrukreiniger op het kunstgras kan geen kwaad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.