dinsdag 10 mei 2016

Keerwanden plaatsen

Bestel hier uw betonnen keerwanden. Scherpe prijzen en op maat gemaakt. Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Keerwanden uit voorraad geleverd.

Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dat is ook de reden dat een keerwand in de meeste gevallen uit beton bestaat. Doordat een keerwand zorgt voor een scheiding, is deze uitstekend in staat om hoogteverschillen op te vangen.


Op deze manier zorgt een keerwand er bijvoorbeeld voor dat de grond op zijn plaats blijft. In dit artikel geven we je vijf tips voor het plaatsen van keerwanden ! Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven.

Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariërs om het ruwvoer op te slaan. Wanneer de vrachtwagen bij de locatie kan komen zal het keerwanden plaatsen vanaf de vrachtwagen gebeuren. Het plaatsen van de keerwanden direct vanaf de vrachtwagen kan alleen als de ondergrond goed is voorbereid.


Wanneer de ondergrond goed is worden de keerwanden met een hydraulische keerwand klem direct op de juiste plek geplaatst. Maar waarom willen we die keerwanden nu eigenlijk in de tuin hebben? Dit merken we ook in tuinen en opritten. Onderhoudsmakkelijke en stevige keerwanden.


Omdat betonnen keerwanden makkelijk in onderhoud is, technisch gezien een veel grotere draagkracht heeft en makkelijk te plaatsen zijn, kiest men vaak voor deze oplossing. De keerwanden zijn te plaatsen vanaf de vrachtwagen indien deze direct naast de zandbaan kan staan. Daarnaast ontvangt u belastingschema’s, zodat u weet welke belasting uw keerwanden kunnen dragen. Voorbereidingstips helpen u op weg om het zandbed goed voor te bereiden op het plaatsen van de keerwand.


De grond afgraven, de muur afbreken, een zandbed aanbrengen, keerwand zetten en de grond weer aanvullen zal minimaal een dag werk zijn, met uitloop naar twee. Wij plaatsen met regelmaat keerwanden , maar het blijft een dure aangelegenhei en met name in bestaande. Betonnen L keerwanden plaatsen : Bij toepassing van de L keerwanden als silowand element is het doorgaans aan te bevelen bij graskuilen en maïsopslag de buitenzijde te voorzien van een grondwal. Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd.


Voordat een keerwand gezet kan worden dient het zandbed gereed te zijn gemaakt.

Vervolgens kan de keerwand geplaatst worden door middel van een heftruck, kraan of kraanwagen. De afmetingen voor de keerwand in de lengte zijn 10 2en 4centimeter. Deze verschillende lengtes zijn de te combineren met verschillende hoogtes.


Lage keerwanden kunnen worden gebruikt voor het op gelijke hoogte brengen van uw tuin. De hoge keerwanden zijn geschikt voor het maken van sleufsilo’s of voor wegverbredingen. Onze keerwanden worden binnen de infrasector gebruikt voor onder andere het opvangen van hoogteverschil, het realiseren van een tijdelijke of permanente opslagmogelijkheid en als grondkering. Laat uw keerwanden leveren en plaatsen door keerwandspecialist MBS Beton.


MBS Beton kan voor iedere toepassing bijpassende keerwanden leveren en plaatsen. Betonnen keerwanden plaatsen met hijsvoorziening Hijsvoorziening verlenen wij op basis van statiegeld. Alle sleufsilo- en keerwand elementen kunnen, mits bereikbaar, met vrachtwagens van circa ton geplaatst worden vanaf de auto. Al onze keerwanden worden door een extern transportbedrijf middels m¹ stenencombinatie trailers geleverd.


Door in combinatie transport te leveren kunnen wij het transport voor een aantrekkelijk en voordelig tarief door geheel Nederlan België en deels ook Duitsland uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.