dinsdag 31 mei 2016

Vlooien bestrijden natuurlijk

Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Binnen een paar dagen ben je af van de vlooien en eitjes!

Azijn en kokosolie werken hierbij ook uitstekend. Om vlooien te bestrijden kunnen we natuurlijke producten gebruiken. Je kan ze op verschillende manieren aanbrengen, ofwel rechtstreeks op je huisdier ofwel in je huis. In dit artikel stellen we je enkele van de beste en de meest doeltreffende remedies voor.


Door cederhout snippers te verspreiden in de tuin, weer je ze zoveel mogelijk. Geen schade voor je kat, jou of je tuin, maar ook geen vlooien meer. De chemische producten tegen vlooien werken veelal sneller.

Op een natuurlijke manier vlooien bestrijden in een kattenhuishouding is lastiger. Vlooien natuurlijk verjagen. Ze verjagen dus vlooien , maar zullen ze niet doden en vermijden evenmin de groei en voortplanting ervan.


Hebt u een ware vlooienplaag in huis, dan zijn deze middeltjes niet efficiënt genoeg en zult u moeten overschakelen op de producten van de apotheker. Hoe zal dit natuurlijk vlooien bestrijden ? Natuurlijk vlooienmiddel voor honden en katten. Hieronder volgt een overzicht van de werkzame stoffen en een korte uitleg van de werkzaamheid bij het bestrijden van vlooien en teken.


Deze stoffen doden vlooien , teken en andere parasieten. Omdat deze op natuurlijk basis zijn – en verder niet schadelijk, worden deze zonder problemen door het milieu opgenomen en afgebroken. Effectieve bestrijding tijdens elke fase. De gezamenlijke werkzame stoffen bestrijden vlooien , teken en andere parasieten bij uw hond of kat. Volwassen vlooien zullen dichter bij een directe voedingsbron blijven en zijn meestal te vinden in de dierenman het tapijt of direct op de gastheer of gastvrouw.


De voorkeur van de vlo gaat zoals eerder aangegeven uit naar huisdieren, maar bij gebrek aan beter zullen ze overspringen naar mensen. Behandelen en voorkomen van vlooien en teken Er zijn heel veel middelen om vlooien , teken en andere insecten bij honden en katten te bestrijden en te voorkomen. Veel van deze producten zijn echter op chemische basis en kunnen allerlei irritatie problemen bij je hond of kat veroorzaken.

Plant het in je tuin om vlooien buiten te bestrijden , of haal een paar potten polei in huis. Het is giftig voor honden en katten, dus probeer te voorkomen dat je huisdier ervan probeert te eten. Een ander middel dat wel gebruikt wordt om vlooien af te schrikken zijn de etherische oliën uit polei, maar voor huisdieren is dit niet geheel veilig. De cocons met vlooien kunnen maandenlang in rust overleven.


Bij een behandeling tegen vlooien is het dus van belang om de gehele omgeving te behandelen. Hoe kom je van de vlooien af. Wil je op een milieuvriendelijke manier vlooien bestrijden bij je hond?


Ruim aanbod Insectenlampen. Weg met onhygiënische Ratten! NB: Rozemarijn is een natuurlijk afweermiddel tegen vlooien. Het zal de vlooien niet bestrijden maar verjagen. Bepaalde planten bevatten specifieke oliën, stoffen en chemicaliën die vlooien vervelend vinden en willen vermijden.


Of jeuken ze vanwege de vlooienbeten? Hoe dan ook, met deze tips draag jij je steentje bij aan de vlooien bestrijding. Stofzuig of dweil je vloeren zorgvuldig. Sla ook de plinten niet over. Vandaag zullen we de beste remedies met je delen om vlooien en teken natuurlijk te verwijderen.


In totaal zijn het drie verschillende etherische oliën die in combinatie met elkaar effectief werken. Door de gebalanceerde combinatie heeft het voor uw hond een zachte, verzorgende werking en tegelijk een krachtig effect wat betreft het weren en bestrijden van vlooien en teken. Het overkomt alle eigenaren van huisdieren van tijd tot tijd. Van teatree olie denkt men vaak dat het een natuurlijk geneesmiddel zonder bijwerkingen is. Echter voor katten is teatree olie levensgevaarlijk.


Dierenbezitters denken soms dat ze het kunnen gebruiken tegen vlooien of het ontsmetten van kleine wonden bij katten. Echter wees voorzichtig met de hoeveelheden want knoflook kan bloedarmoede veroorzaken wanneer je te veel en te vaak knoflook geeft. In de tuin bestrijden wij hier de vlooien met lavendel. Dit is een vervelend probleem, vooral voor jouw hond of kat.


Na het behandelen van de huisdieren heb je een goede spray nodig, zoals deze HG vlooienspray. Heeft iemand ervaring met een natuurlijk middel om vlooien en teken te bestrijden ? Ik heb tot nu altijd Frontline gebruikt, mijn hond heeft gelukkig nog nooit een vlo of teek geha maar nu las ik dat Frontline ook nogal wat bijwerkingen kan hebben, zoals epileptische aanvallen en irritatie van de huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.