woensdag 18 mei 2016

Eiken tuinhuis bouwpakket

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis , snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! STEL UW EIGEN BOUWPAKKET SAMEN. Naast maatwerk leveren wij ook een ruim assortiment standaard bouwpakketten.

De bouwpakketten worden speciaal voor u gemaakt, vlak voordat u het gaat plaatsen. Eiken bijgebouwen boven uw budget? Niet als u het plaatsen en de afwerking zelf doet.


Zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit levert Lignum rechtstreeks aan de eindverbruiker kant en klare bouwpakketten. Optioneel komen bij die graag bij u plaatsen. Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt!


Ben je handig en wil je zelf een eiken bijgebouw monteren?

Onze werkwijze: Na overleg wordt er een offerte opgesteld met de nodige detailfoto´s en een voorstellingstekening. Op zoek naar een mooie kapschuur? Dan leveren we uw tuinhuis als bouwpakket en kunt u uw eigen tuinhuis monteren!


Poolhouses, carports, overdekte terrassen of aanbouwen. We leveren u een goede kwaliteit tegen een mooie prijs, gemonteerd of als bouwpakket (zelfbouw). Alle projecten worden in onze werkplaats voorbereid (geprefabt), zodat de constructie bij u op locatie alleen nog maar in elkaar gezet hoeft te worden. Van Feij geeft bij het bouwpakket niet alleen een papieren handleiding maar ook een mondelinge toelichting over de inhoud en de werkwijze voor het pakket. Al uw vragen kunnen dan worden beantwoord.


Plaatsing door Van Feij is natuurlijk ook mogelijk, mocht u daar behoefte aan hebben. Populair zijn: eiken tuinhuizen , garages, carports, veranda’s, gastenverblijven en tuinhuizen. Eikenhout kan goed gecombineerd worden met hardhoutsoorten als Iroko of Azobe of met andere bouwmaterialen zoals metaal en glas. Vaak worden eiken bijgebouwen als kant-en-klaar bouwpakket geleverd maar je kunt ze ook volledig op maat laten maken. Of is een tuinhuis monteren te veel voor u, en besteed u dit liever uit?


Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf.

Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Wat u ook wenst, niets is onmogelijk. Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Prefab houten tuinhuizen , bergingen en dierenverblijven op maat.


Ook onze prefab tuinhuizen kunnen we op maat en naar wens voor u samenstellen. Kort samengevat is deze lijn: simpel, degelijk en goed. Bekijk de diverse mogelijkheden voor eikenhouten bijgebouwen. Doe-het-zelf bouwpakket overkapping. Gaat u voor iets meer gemak, maar wilt u wel klussen?


Bij Houthandel van Gelder kunt u goedkoop schuren met overkapping, kapschuren, blokhutten en tuinhuisjes kopen. De relatief goedkope blokhut bouwpakket is de ideale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.