vrijdag 6 mei 2016

Mooie tegels

Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment.


Stenen en Betonnen tegels.

Mooie tegel , combinatie landelijk en industrieel. Geplaatst in een eenvoudige witte keuken. Veel verschillende vormen van de bruine randjes langs de tegel wat indruk geeft dat iedere tegel uniek is.


Praktisch en stijlvol, wij verzamelen dessins en kleuren waar jij én je huis blij van worden. Een mooi interieur begint bij een goede basis. Keuken tegels van mozaiek voor prachtige effecten!


Vaak wordt er gebruik gemaakt van mozaiek keuken tegels om mooie effecten te creëren.

Veelvuldig worden mozaiek tegels gecombineerd met de keramische of natuurstenen wandtegels boven het keukenblad. De mozaiek tegels bieden wij zowel in natuursteen als in keramiek. De glazuurlaag geeft de tegel ten slotte haar kleur en eventueel motief, en maakt de tegel waterbestendig.


Een nieuwe trend op het gebied van tegels is de look-a-like tegel , een keramische tegel met het uiterlijk van hout, beton, natuursteen, glas of metaal. Doe alles in je winkelmandje op onze site, vink bezorging aan en reken eenvoudig af. Wij bezorgen alle spullen, die je bij ons hebt gekocht voor het tegelleggen, lekker gemakkelijk bij je thuis.


En online kopen heeft ook het voordeel, dat er vaak mooie kortingen op tegels op onze site te vinden zijn. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met de uitstraling van natuursteen, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×1cm. Om deze grote tegels goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die -bij elk formaat tegels - zorgen voor een mooi eindresultaat.


Samen met de vloertegels uit ons eigen huismerk Select hebben wij de keuze uit een uitgebreide selectie tegels. Wij kopen onze vloertegels direct in bij fabrieken in binnen- en buitenland. Onze tegels komen daarom uit verschillende landen: zo hebben we Duitse en Italiaanse vloertegels, maar ook Braziliaanse en Midden-Oosterse. Mooie achtertuin in Spijkenisse met een groot terras, diverse bloembakken, waterelement en als beplanting verder taxushagen en oa diverse siergrassen.


Hieronder een aantal tuinen, klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel-vijver.

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Yesterday, I shared some patterned tile trends for bathrooms.


Another great space I like to add interest with unique tiles is the kitchen. Hand painted cement tiles. In het assortiment keramische tegels is ieder jaar meer te vinden. Deze tegel hebben de ideale eigenschappen van een tuintegel.


De tegels verkleuren niet, zijn krasvast, voorzien van antislip en zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Met mozaïek tegels kan een badkamer fris en uniek naar eigen wens betegeld worden. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek steentjes die bij elke muur verschillend tot uiting komen. Het mooie aan mozaïek tegels is dat er een bepaalde structuur of patroon in zit die de badkamer extra sfeer meegeven. Mooie partijen Tegels ,Wandtegels en Vloertegels vanaf €49.


Tegel en meer bezoek onze website voor de laatste aanbiedingen en volg ons ook op social media voor de. Badkamers in complete opstellingen. Installatie door vakmensen. Wij verzorgen alles van A tot Z. Waarom de tegels van Kling? Ze vormen de ideale basis voor iedere woonkamer, badkamer, toilet of bijvoorbeeld garage vanwege de vele positieve eigenschappen.


Met tegels creëert u namelijk iedere gewenste uitstraling, ze zijn onderhoudsvriendelijk en ook nog eens verkrijgbaar in iedere prijsklasse. Geen restauraties PRIJS: euro. Interesse, stuur een mail met het nummer naar: f. Ben jij gecharmeerd van de mooie uitstraling van natuursteen tegels , maar wil je wel gaan voor een tegel met onderhoudsgemak?


Dan is een keramische tegel met natuursteen look een goede keuze. Een keramische tegel is machinaal vervaardigd en voorzien van een print, door de jaren heen zijn deze prints steeds gedetailleerder geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.